2018. 03. 05., hétfő, 20:00

#budinülök - Lehet te is könnyebben kelnél ilyen okosszekrény mellett

Nem is értjük, eddig miért nem jöttek ki okos-éjjeliszekrények, hiszen manapság már szinte minden berendezési eszközből van fejlett példány, és pont az egyik legfontosabb tároló szekrényünk maradt ki a sorból. Sajnálatos.

 

Ám mindez már a múlté, hiszen megalkották a Smart Side Table-t, tehát az okosszekrényt, amely tényleg mindenre képes, amelyre éjszaka vagy reggel szükségünk lehet. A felső lapon a tervezők két wifis töltőpadot helyeztek el, így akár két telefont vagy más okos cuccot tudunk kábelek nélkül, egyszerű ráhelyezéssel tölteni, viszont ha eszközünk nem képes a vezeték nélküli töltésre, az se baj, hiszen négy USB port sorakozik szolgálatunkra. Természetesen bármi mást is rácsatlakoztathatunk a szekrényünkre, hiszen két 120 voltos aljzat is helyet kapott a kicsikén.

 

 

Ez még mind csak a felső része volt, hiszen van még bőven benne anyag, amitől igazán okosnak nevezhetjük. A szekrényben helyet kapott egy termoelektromos hűtőláda, amely gondoskodik esti sörünk vizünk hőmérsékletéről, a LED lámpái ideális fényviszonyokat teremtenek a szobában az olvasáshoz, beszélgetéshez, pihenéshez, nem is beszélve a beépített Bluetooth hangszórókról, amelyek a szórakozásról gondoskodnak.

Az ára annyira nem is vészes, ahhoz képest mennyi cuccot pakoltak bele, hiszen 900 dollárért tudunk hozzájutni a későbbiekben (kb. 230 ropi), ám jelenleg még bevezető áron, 299 dollárért (kb. 75 ezer forint) árulják EZEN az oldalon, ahonnan nagyjából októberre kézhez, vagyis ágyhoz is kaphatjuk.

 

Nálunk azért simán elférne egy.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: