2018. 03. 04., Vasárnap, 12:03

A Pinterest idén is összedobta a 2018-as év esküvői trendjeit!

Úgy tűnik, végre eljött a fátyol, az egyszintes torták és a nyakkendő nélküli esküvők ideje! Csekkold az idei év esküvői trendjeit!

Menyasszony, köpenyben

Fátyol helyett válassz egyszerű vonalvezetésű köpenyt, ami szuper kiegészítője lehet a tavaszi esküvőknek. A legjobb, ha a ruhád színével megegyezőt veszel, így tökéletes lesz az összhatás.

 

Húzz nadrágot!

Ha igazán egyedire vágysz, akkor a klasszikus menyasszonyi ruha helyett bújj nadrágba. Lágy esésű, kissé bőszárú selyem vagy szatén darab lehet a nyerő, amihez nőies fazonú felsőt válassz. Persze magassarkú cipővel az igazi!

 

Visszafogott dekoltázs

Úgy tűnik, hogy az extrém kivágások, kivillanó cicik ideje lejárt. Ebben az évben bátran vegyél fel magasabb nyakkivágású darabot, ami sokkal kevesebbet mutat majd!

 

Nyakláncot hátra!

A hátat szabadon hagyó ruhákhoz passzol leginkább ez a hosszú nyaklánc, ami egészen a lapockákig ér. Hidd el ezért a vőlegényed is odalesz!

 

Le a nyakkendővel!

Az idei trendek alakításakor a pasikra is gondoltak, akik ennek tuti, hogy örülni fognak. A Pinteresten ugyanis egyre inkább hódítanak azok a szettek, amikben nyoma sincs a nyakkendőnek. Helyette a vagány kiegészítők hódítanak, mint például a retro nadrágtartó.

 

Metálos fényű torta

Csini csipkés díszítés helyett a torta metálos csillogást is kaphat. A fehér krém alapszínét arany, bronz vagy ezüst bevonóval dobhatod fel igazán. Csak semmi túldíszítés, idén a torták minimál stílusban készülnek.

 

Pizza-vacsi

Ezúttal lemondhattok a klasszikus húsleves, hústál, köret lakodalmas kajáról, és bátran rendelhettek pizzát a vendégeknek. Éjfélkor úgyis jön majd a várva várt káposzta!

 

Csokor helyett

Ki mondta, hogy csak hatalmas csokrot dobhat el a menyasszony? Az idei trendek szerint akár egy szál virág is elegáns megoldás, a lényeg, hogy ez az egy virág igazán különleges legyen.

Hogy tetszenek?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: