2018. 03. 02., Péntek, 10:03

Több milliós Tesla jár megosztásért - Újabb őrült Facebookos nyereményjáték szedi áldozatait

Tegnap még csak néhány ismerősünknél láttuk elvétve a megosztott autót, mára viszont már tele volt az üzenőfalunk a megnyerhető fekete Tesla képével. Mondjuk mi az igazság a sztoriban.

Nem, tuti nem lehet megnyerni a több tízmilliós szupermodern Tesla Model S-t a Facebookon keresztül. Már alapból se kell hinni a Facebookon terjedő nyereményjátékok felének, de az, hogy egy ilyen autót lehessen nyerni megosztásért és like-ért cserébe, egyenesen őrültség.

Ha kellene bizonyíték

Először is, az oldal, amely hirdeti a játékot 1 napja létezik Tesla Hungary névvel. Már alapból fura, hogy egy ilyen fiatal oldal miért is dobna be egy ilyen nyereményjátékot a kalapba, ráadásul még gyorsan ki is lehet deríteni, hogy nem hivatalos Tesla oldalról van szó, csak valakinek tetszenek ezek az autók, és csinált nekik egy magyar rajongói oldalt, amit most ennek az óriási kamunak köszönhetően, elképesztő sebességgel futtat fel.

Nem elég? Van itt még!

Természetesen van még egy perdöntő bizonyítékunk, hiszen egy gyors keresést követően rátaláltunk a kép eredetére, amely egy autókereskedő oldalán virít. Az adatok szerint az autót nem kisorsolni szeretnék, hanem eladni, ráadásul 17 millióért, amennyit biztos, hogy nem ér egyetlen like vagy megosztás sem.

Sajnáljuk, ha összetörtük a vágyakat

Rendben, a nagy izgalomban bele lehet futni néha ilyen megosztós-nyerős játékba, amelyek közül azért kevés bizonyul valódinak, de egy ilyen, több tízmilliós értékű játék azért első blikkre is kamu. Valaki pedig jól szórakozik látva az elképesztő mennyiségű, több mint 18 ezer likeot, az 51 ezer megosztást, és a több ezer "Megosztottam kéremszépen!" hozzászólást. Nem is tudjuk néha, hogy sírjunk vagy nevessünk ezeken...

Egyébként mi már teszteltünk egy igazi Teslát, nagyon vagány, nézzétek csak:

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: