Beküldés

2018. 02. 28., szerda, 13:50

Kirámoltak egy mobiltelefon üzletet Siófokon - Őket keresi a rendőrség

Február 28-án hajnalban betört egy siófoki üzletbe és több mobiltelefont lopott el két ismeretlen férfi, akiknek azonosításában a rendőrség most a lakosság segítségét kéri.

Több mobilt is benyúltak

A Siófoki Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettesek ellen, akik 2018. február 28-án ez éjjeli órákban egy siófoki üzletbe betörtek és több mobiltelefont eltulajdonítottak. A lopás elkövetésével gyanúsítható férfiakról videofelvétel készült.

 

 

Őket keresik

Az egyik elkövető 20-30 év körüli férfi, aki világosszürke nadrágot, fekete sportcipőt, szürke kapucnis pulóvert viselt, melynek a könyökén fekete bőr varrás található.

A másik elkövető szintén 20-30 év körüli férfi, aki kapucnis kabátot és sportcipőt viselt. Mindkettőjükön piros gumírozott, tenyerű kesztyű volt.

 

 

Aki bármit tud, itt jelentkezzen

A rendőrség kéri mindazok jelentkezését, akik a képen látható férfiak jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Siófoki Rendőrkapitányságon a Siófok, Sió utca 12-20. szám alatt, vagy telefonon a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának a 06-82-502-700-as telefonszámán, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a "Megjelenítés elsőként" funkciót!