2018. 02. 28., szerda, 10:55

Jogsi nélkül ment kocsit lopni - Nem is jutott túl messzire

Dupla vagy semmi, gondolta az a mesztegnyői férfi, akinek már bevonta a rendőrség a jogsiját, mégis furikázni támadt kedve, el is kötött gyorsan egy autót. Egy órán belül, még a faluban elfogták.

 

Gyorsan a nyomára bukkantak

A Somogy Megyei Rendőrkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2017. november 15-én bejelentés érkezett, miszerint Mesztegnyőn egy ismertlen személy a tulajdonos tudta nélkül elhajtott egy személygépkocsival. A körzeti megbízottak a település belterületén egy órán belül intézkedés alá vonták a járművet, amit egy 18 éves férfi vezetett. A rendőrök megállapították, hogy B. Márton vezetői engedéllyel sem rendelkezik, mivel a Marcali Rendőrkapitányság korábban már eltiltotta a járművezetéstől.

 

 

Dupla vád

A helyi lakost elfogták és előállították, majd a jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, míg a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vették. A helyszíni szemlét követően az egyenruhások a gépkocsit visszaadták tulajdonosának.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: