2018. 02. 20., Kedd, 10:40

Tudja meg a Donner! - Végre kapni hambit a környéken!

2016-os újranyitása óta sok víz sör lefolyt a Kis Dorottya Bisztró háza táján, tavaly év végén be is zárt egy kis időre. Ami felkeltette az érdeklődésünket, hogy nemrég megújult arculattal jelentkeztek, de ami a legjobb: már hamburgert, melegszenyót és gofrit is kapni náluk!

Az újításokat egy új üzemeltetőnek köszönheti a bisztró, az irányítást a Desi partról jól ismert Lia Büfé kormányosa, Lívia vette át, aki hozta magával tóparti receptjeit is.

A Desedán nagyon megkedvelték az általam készített gyors ételeket, és mivel a Donnerben sehol nem kapni, gondoltam importálom ezeket a fiatalság örömére :)

Több fast food-dal bővült az étlap, 4 fajta melegszendviccsel (sonkás, szalámis, velős pirítós!, gluténmentes) , 3 féle gofrival (lekvár, nutella, vanília puding) és a fő attrakcióval, a normál- és óriás méretű hamburgerrel.

Az eddigi visszajelzések alapján úgy tűnik nagyon bejött a helyieknek az ételkínálat, kiváltképp a Desin is extra sikernek örvendő velős pirítós és az óriás burger. Mivel a belső tér design-ját jól kitalálták az újranyitáskor, ehhez nem is nyúlt hozzá Lívia, ugyanaz a modern, barátságos hangulat fogad benneteket, mint eddig.

És persze marad a csocsó, a zenegép, a terasz-biliárd (ezt inkább tavaszra ajánljuk), az olcsó árak és a kedves kiszolgálás!

Ha naprakészek szeretnétek lenni Kis Dorottya fronton, kövessétek őket Facebookon!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: