2018. 02. 19., hétfő, 12:47

Ebben a boltban mindent megkapsz, amire valaha vágytál!

Tudjátok hogy mindennél jobban imádjuk a vicces, egyedi cuccokat, ezért is adunk hírt az efféle újdonságokról ha valahol beléjük botlunk. Most egy pár hete nyílt webshopot találtunk, ami telis-tele van ilyen kütyükkel.

Már a főoldalon több olyan holmit pillantottunk meg, ami első látásra szerelem, mint például minden legofanatikus álma, a LEGO bögre, vagy a Facebook zuhanyfüggöny.

 

Abszolút KELL! kategória...

A vicces, egyedi cuccok mellett nagy erőssége a termékkínálatnak, hogy rengeteg valóban hasznos mindennapi kellék is megtalható, így olyan kategóriákból válogathatunk, mint elektronika, autós kütyü, hobbi és sport, otthon és barkács, party kellékek és még sorolhatnánk.

 

Digitális alkoholszonda, és ébrentartó készülék vezetéshez

A színes termékpaletta mellett szimpatikus, hogy más webáruházakkal ellentétben nem 14 napos elállást biztosítanak a megrendelőknek, hanem 30 napos elállást és pénzvisszafizetési garanciát. 

 

Nélkülözhetetlen party kellékek - Felnőtt T-Rex jelmez és mini csoki szökőkút

Egy szintén tök jó dolog, hogy ha új bigyót kerestek, amit máshol nem találtok, csak írtok nekik egy emailt a webaruhaz@kutyuzona.hu e-mail címre és ők 1-2 héten belül beszerzik akciós áron.

 

De nem is tépjük tovább a szánkat, csekkoljátok ti magatok az oldalt. Egy tanácsot azért adunk: ne fizu után tegyétek! ;)

Kütyü webáruház

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: