Beküldés

2018. 02. 13., kedd, 11:11

Ki adna 400 ropit egy csukáért? Ennyit kérnek már a Nike limitált példányáért

A Sony és a Nike dobott össze egy igen egyedi csukát még az év elején, amelyet a Playstation-rajongóknak és a Paul George fanoknak szántak, nem is lepődtünk meg nagyon, amikor 5 perc alatt elkapkodták a limitált széria minden darabját.

A cipőket február 10-én lehetett csak megvenni 110 dollárért (kb. 28 ezer forintért), de előre hangsúlyozták a készítők, hogy limitált darabról van szó, egyszeri alkalom, nem gyártanak belőle többet. El is fogyott mind, 5 perc alatt.

 

Miért kapós ez ennyire?

A PG2 névre hallgató lépő nyelvein neonkék Led fény világítja meg a PS logóját, ráadásul ha aktiváljuk őket akár még vibrálnak is, mint egy kontroller. Minden apróság a Playstationra hajaz, elég csak megnézni a cipőfűző lyukakat, amelyek a kontrollerek gombjait szimbolizálják. Ráadásul még ott van az NBA sztár, Paul George neve is, ami még több rajongó figyelmét keltette fel.

 

Kicsit mintha elszálltak volna az árak...Akarok egyet!

Csak óvatosan álmodozzunk a csuka beszerzéséről, ugyanis úgy tűnik nem csak a fanok jutottak hozzá, hanem a nyerészkedő árusok is. Sokan csupán azért vásárolták meg a lépőt, hogy később túladhassanak rajta, el is lepték már az eBay-t az árusok ajánlatai. Vannak igen szerény 140 ezres cipők is, de az igazi aranyásók 300-400 ezer forintot is képesek elkérni a PG2 egy-egy darabjáért.

 

Kicsit túlzónak érezzük az árakat, szerintetek van aki kicsengeti?

 

Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a "Megjelenítés elsőként" funkciót!