2018. 02. 13., Kedd, 11:11

Ki adna 400 ropit egy csukáért? Ennyit kérnek már a Nike limitált példányáért

A Sony és a Nike dobott össze egy igen egyedi csukát még az év elején, amelyet a Playstation-rajongóknak és a Paul George fanoknak szántak, nem is lepődtünk meg nagyon, amikor 5 perc alatt elkapkodták a limitált széria minden darabját.

A cipőket február 10-én lehetett csak megvenni 110 dollárért (kb. 28 ezer forintért), de előre hangsúlyozták a készítők, hogy limitált darabról van szó, egyszeri alkalom, nem gyártanak belőle többet. El is fogyott mind, 5 perc alatt.

Miért kapós ez ennyire?

A PG2 névre hallgató lépő nyelvein neonkék Led fény világítja meg a PS logóját, ráadásul ha aktiváljuk őket akár még vibrálnak is, mint egy kontroller. Minden apróság a Playstationra hajaz, elég csak megnézni a cipőfűző lyukakat, amelyek a kontrollerek gombjait szimbolizálják. Ráadásul még ott van az NBA sztár, Paul George neve is, ami még több rajongó figyelmét keltette fel.

Csak óvatosan álmodozzunk a csuka beszerzéséről, ugyanis úgy tűnik nem csak a fanok jutottak hozzá, hanem a nyerészkedő árusok is. Sokan csupán azért vásárolták meg a lépőt, hogy később túladhassanak rajta, el is lepték már az eBay-t az árusok ajánlatai. Vannak igen szerény 140 ezres cipők is, de az igazi aranyásók 300-400 ezer forintot is képesek elkérni a PG2 egy-egy darabjáért.

Kicsit túlzónak érezzük az árakat, szerintetek van aki kicsengeti?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: