2018. 02. 12., Hétfő, 10:00

Jó hírünk van az autóbütykölőknek! Újabb oldalon kutathatnak alkatrészek után!

Nem vagyunk mi azok a nagy autóbütykölők, viszont a minap fülünkbe jutott egy olyan tipp, amely mellett nem tudtunk elmenni szó nélkül, mert ez a módszer még számunkra is leegyszerűsíti az amúgy bonyodalmas alkatrészvásárlást.

Az autószervizekbe nem szívesen jár az ember, már nem azért, mert olyan rossz helyek lennének azok, csak épp nem jót sejtet, ha egy ilyen üzlet felé vesszük az irányt. Valami akkor nem oké az autónkban, valamit javítani, általában cserélni kell, hogy ugyan úgy fusson a szekér mint előtte, ám a szervizelés mint olyan, nem is beszélve az alkatrészekről nem túl pénztárcabarátok, mélyen zsebünkbe kell nyúlnunk ha rendbe szeretnénk tudni autónkat. Erre jelent most megoldást egy tipp, ahol ha nem is ingyen, de sokkal olcsóbban, javarészt gyorsabban és egyszerűbben, komolyabb szaktudás nélkül juthatunk a szükséges alkatrészekhez.

A szóban forgó oldal az autoalkatreszek24.hu ahol igencsak leegyszerűsödik a keresés. Ha már tudjuk mi a hiba, és milyen alkatrészre van szükségünk, az oldalon pillanatok alatt megtalálhatjuk a szóban forgó alkatrészt ráadásul nem is egyet, hanem általában mindjárt több tucat közül válogathatunk, a pénztárcánkhoz mérten több árkategóriából. Az oldal alapadatai szerint több mint 1 millió alkatrész közül válogathatunk, amelyet azért mi nem nyálaztunk át darabra pontosan, de szemre azért tudunk hinni ennek az adatnak. Az alkatrészek javarészt raktáron vannak, így 1-2 nap multán kézhez kaphatjuk futárral a rendelt terméket.

Az ügyfélszolgálatot tesztelvén egy gyors kérdést azért mi is feltettünk a csapatnak, amire pár óra múlva már jött is a pontos, részletes és szakszerű válasz, amely megbizonyosított minket arról, hogy valóban rendelkezésünkre állnak a szakemberek az oldal túloldalán.  Az utóbbi időben jócskán megnövekedett forgalomnak köszönhetően az oldal termékkínálata is napról napra bővül, így szinte alig találni olyan alkatrészt vagy szükséges kiegészítőt autónkhoz, amely ne sorakozna éppen az autoalkatresz24.hu polcain.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: