2018. 02. 12., Hétfő, 14:06

Fontos határidőhöz érkezünk a héten - Csütörtökig jelentkezhetünk a felvételire!

Február 15-én lejár a 2018-as egyetemi-főiskolai felvételire való jelentkezés, így aki szeptembertől szeretné megkezdeni tanulmányait, és még nem jelentkezett, most kapkodhatja magát.

Nem jó dolog az utolsó pillanatra hagyni a felvételi jelentkezést, hiszen nem olyan egyszerű procedúra részt venni az eljárásban. Szerencsére a késői baglyoknak némi segítséget hirdetett most a Felvi, hiszen meghosszabbított nyitvatartással és ügyfélfogadással készülnek az utolsó napra. A telefonos vagy személyes kérdéseket 21 óráig válaszolják meg, míg az e-mailben érdeklődők számára éjfélig válaszolnak.

A ponthatárokra idén július 25-ig kell várni, akkor lesznek majd megállapítva és kihirdetve a pontok, és tudhatja meg mindenki, hogy sikeres volt-e a felvételije. A 2018-as felvételin 280 volt a felvételi minimum ponthatár az alap- és osztatlan szakokon, így aki ezt nem ugorja meg, nem kezdheti el tanulmányait.

Kaposvári viszonylatban a Kaposvári Egyetem is a felvételizők segítségére van, leggyorsabban a hivatalos Facebook csoportjukban, a Ke Felvi Infopontban juthattok válaszokhoz a jelentkezéssel kapcsolatban.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: