2018. 02. 08., csütörtök, 11:05

Még nem késő megrendelned ezeket a huncut Valentin-napi ajándékokat!

Tudjuk-tudjuk hogy tele vannak a polcok Valentin-napi cuccokkal és már adtunk is pár ötletet a vásárláshoz, de vannak olyan huncutabb ajcsik, amikért nem biztos nem szívesen mennétek be egy boltba, vagy csak szimplán nincs időtök rá. Erre az esetre raktuk össze ezt a webshopos válogatást, melyből ha sikerül választani, még garantáltan ideér a cucc február 14-ig diszkrét kis csomagolásban!

A szürke ötven árnyalata erotikus csomag

Ezt az ajándékot 18+ olvasóinknak ajánljuk, hogy feldobja az unalmas hétköznapok estéit!

 

Itt tudod megrendelni!

 

Szexi harisnyakötő

Egy romantikus és forró estéhez elengedhetetlen kellék lehet ez a szexi harisnyakötő. Fekete és fehér színben is kapható.

Itt tudod megrendelni!

 

Előjáték kockák

Ha szeretnétek hogy változatosan induljon az összebújás, dobjatok ezekkel a kocákkal, melyeken nem pöttyök vannak, hanem valami sokkal huncutabb. Az egyik kocka leírja, hogy melyik testrésszel, a másik pedig, hogy mit kell vele csinálnod. 

Itt tudod megrendelni!

 

Szív alakú díszpárna

Ebben nem látunk túl sok fantáziát, viszont jó olcsó, így ha nincs pénzed, akkor sem marad üres a kezed!

Itt tudod megrendelni!

 

Elefántos férfi tanga

Ez a meglepetés egyértelműen azoknak szól, akik nem veszik túl komolyan ezt a napot. Később használható legénybúcsúhoz vagy lánybúcsúhoz...

Itt tudod megrendelni!

 

Szerelmespár kultcstartó

Kicsit nyálas, kicsit romcsi, de hát ki ne szereté a szerelmét valamilyen romantikus dologgal meglepni? "Egymáshoz illünk, mint kulcs a zárba," ráadásul még a kulcstartónk is közös!

Itt tudod megrendelni!

 

Szerelmes emoji párna

Mondta már a párod, hogy mindig csak telefonon küldözgeted a szivecskéket meg a szerelmes emojikat? Ezzel az egyedi ajándékkal meghazudtolhatod! A párna vastag plüssből készült, amely rendkívül puha és kényelmes. Használható párnáként, dísznek, ülőpárnának, nyak vagy hát támasznak vagy pusztán plüss játékként.

Itt tudod megrendelni!

 

Szerelmes kaki emoji párna - nagy

Ha a szerelmed éppen olyan őrült és vicces kedvű mint te, ez a tökéletes ajándék. Egy párna azoknak, akik oda vannak az ilyen sz@rokért!

Itt tudod megrendelni!

 

Szív alakú virágszirom 

Egy igazi Valentin-napi klasszikus. Tökéletes egy forró éjszaka megalapozásához, csak szórjuk az ágyra és köré, esetleg a fürdőkádba és az mellé, vagy akár romantikus vörös szőnyeget is csinálhatunk belőle szerelmünknek, ezek után garantált a siker.

Itt rendelheted meg!

 

Ha most épp szinglik vagytok, akkor is érdemes körbenézni a faszacuccok.hu-n, rengeteg egyedi és vicces cucc van náluk és most 500 Ft kedvezményt is adnak a feliratkozónak!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: