2018. 02. 05., Hétfő, 10:58

Han Solo, Avengers, Mission Impossible - Ezek az előzetesek szóltak nagyot a Super Bowlon

Az év egyik legnagyobb sporteseménye a Super Bowl mindig tartogat finomságokat a mozirajongók számára is, hiszen a több órás mérkőzés során bőven van idő reklámokra, amelyek között idén is feltűntek az év legjobban várt filmjeinek első képkockái.

Bosszúállók: Végtelen Háború

A harmadik Bosszúállók epizód beharangozása óta várják úgy a képregény rajongók Vasemberék legújabb csatáját, mint a karácsonyt, ami nem is csoda, főként miután láttuk a film első képkockáit. Az a nagyjából két perc ugyan tényleg tele volt ígéretes képsorokkal, a rajongók kedélyeit viszont nem lehetett csitítani, így egy újabb 30 másodperces adagot hintettek el a Super Bowl alatt, ami telis-tele van újdonságokkal!

Solo - Egy Star Wars történet

Nincs év Star Wars nélkül, idén is egy külön sztorit kapunk majd az arcunkba, ráadásul nem is akármilyet! Az egyik legkedveltebb karakter, Han Solo végre önálló filmet kap, amely bemutatja az akkor még ifjoncként rendetlenkedő csillagközi kalandor első csínytevéseit.

Mission: Impossible - Utóhatás

Tom Cruise nem nyugszik, idén is jön egy, a nevével fémjelzett alkotás, ráadásul az, amelyikkel szinte már egybeforrt a neve az évek során: a Mission: Impossible. A legújabb, szám szerint már magunk se tudjuk követni hányadik epizód során ismét megkérdőjelezik a szigorúan titkos egység, az IMF szerepét, és megint egy lehetetlennek tűnő küldetés közepébe csöppen a csapat. Ugyan sokkal többet nem tudunk meg a sztoriból, annyi viszont biztos, hogy főhősünk megint össze-vissza fog repkedni az egész film során, de még szerencse, hogy a Supermant alakító Henry Cavill most ott lesz mellette, ha el kellene majd kapni mielőtt megint lábát töri.

Jurassic World: Bukott Birodalom

Ugyan az új Jurassic World nem váltotta meg a világot, viszont sokan kíváncsiak voltak a dínók legújabb sztorijára, így nem túl meglepő, hogy folytatódik a sorozat. A Chris Pratt nevével fémjelzett következő epizód, első blikkre kicsit félelmetesebbnek ígérkezik elődjeinél, ami nem is baj, lévén nagy vérszomjas dínókról van szó...

Vörös Veréb

Továbbra sem győzött meg minket Jennifer Lawrence orosz kémes filmje, amelynek már legalább a 4. előzetese jött ki, mégsincs akkora érdeklődés iránta, mint azt előzetesen várni lehetett. Lehet, hogy most, a Super Bowl nézőközönségének elnyerte tetszését.

Skyscraper

Dwayne The Rock Johnson ismét világmegmentésre adja a fejét, bár ezúttal csak egy felhőkarcolóra korlátozódik a története. A műlábbal rendelkező férfit játszó Szikla legújabb filmje nekünk kissé a Drágán add az életedre hajaz, ami lehet, hogy nem is véletlen.

The Cloverfield Paradox

Az éjszaka talán legmeglepőbb információját a J.J. Abrams keze alatt készült legújabb Cloverfield epizód, a Paradox szolgáltatta. Ahogy már megszokhattuk, soha nem kapunk túl sok információt ezekkel a filmekkel kapcsolatban, eddig is nagyjából annyit lehetett tudni, hogy idén két rész érkezik, na de az, hogy a bemutatott előzetes után bejelentik, hogy amúgy a film holnaptól megtekinthető a Netflixen, igencsak sokkoló volt! De legalább megvan a mai programunk.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: