2018. 02. 02., péntek, 10:20

Valami Amerika 3, Fekete Párduc, A szabadság ötven árnyalata - Ezek várnak ránk februárban a mozikban

Igazi csemegékkel készülnek számunkra a mozik az év második hónapjában. Végre lezárul Christian Grey és Anastasia Steele története a trilógia harmadik részével, a Marvel is saját filmet ad Fekete Párducának, ráadásul a Valami Amerika is újabb résszel folytatódik, így nem lesz túl pénztárcabarát számunkra az előttünk álló időszak. Nézzük is őket sorban:

Most akár egy páros belépő is ütheti a markodat ha figyelmes vagy, és játszol velünk ITT! 

A szabadság ötven árnyalata - Február 8.

Végéhez érkezett a 2015-ben útjára indult trilógia, melynek záró epizódja a szokásokhoz híven, megint Valentin napra lett időzítve. A hölgyek így ismét elrángathatják párjukat néhány órára a mozikba, hogy még egyszer utoljára együtt legyenek tanúi Christian Grey és Anastasia Steele kalandjainak. A gerlepár immáron férj és feleségként tengeti nem mindennapi életét, és nyaralásokkal, autókázásokkal, óriási házak vásárlásával, na és persze vad összebújásokkal fűszerezik a szürke hétköznapokat.

Nem mindenkinek tetszik viszont a gondtalan életvitel, és hamar előtűnnek a múltból a rosszakarók, hogy keresztbe tegyenek a szerelmeseknek. Az eddig megszokottaknál jóval több akció és ármány vár azokra, akik A szabadság ötven árnyalatát választják a mozik kínálatából a jövő héttől.

 

Előzetes:

 

 

Fekete Párduc - Február 15.

A Marvel talán még sose mutatott be filmet az év ilyen korai időszakában, így akár aggódhatnának is a stúdiónál, viszont az előzetes adatok szerint nem várt lelkesedés övezi a Párduc első saját kalandját. A Polgárháború során már megismert T'Challa, apja halála után hazautazik, hogy átvegye a trónt a rendkívül fejlett és elszigetelt országában.

Ám az őt megillető pozícióra többen is pályáznak, ráadásul egy ősi ellenség is felbukkan a színen, aki nem csak az ország, de az egész világ biztonságára veszélyt jelent. Az első előzetesek alapján egy rendkívül látványos és badass filmet várhatunk a Marveltől, amely egy finom falat lesz a várva várt giga-összecsapás, a Végtelen háború előtt.

 

Előzetes:

 

 

Valami Amerika 3 - Február 15.

Egészen elképesztő sztárparádét hozott össze Herendi Gábor a Valami Amerika harmadik epizódjára. A nevek között találhatunk az elmúlt részekben már bemutatkozott, jól ismert arcokat, ám bőven lesz kit megismerni az új epizód során is. A történet ismét a három balek testvérről szól, egészen pontosan Tamásról, Ákosról és Andrásról, akik tudják még tetőzni a bénaságot, és ez alkalommal még nagyobb kulimászba keverednek amelyből kikeveredni bizony nem lesz egyszerű.

 

 

A srácok két, sőt inkább három tűz közé kerülnek, hiszen hajtja őket két rivális maffiabanda, Béláék és Toniék, ráadásul a rendőrség is beszáll a buliba, melynek köszönhetően gyorsan karperec kerül a srácok csuklójára, mehetnek is a böribe. Itt aztán tényleg előkerülnek az ismerős arcok, a srácok pedig azon vannak, hogy valahogy kikeveredjenek közülük, és ne töltsék hátralévő életüket a rácsok mögött. A rendkívül humorosnak ígérkező alkotás méltónak tűnik elődjeihez, és a hónap közepén a végére is járhatunk majd.

 

Előzetes:

 

 

A Pentagon titkai - Február 22.

Ha már sztárparádéról beszéltünk hazai fronton, akkor a Pentagon titkainál sem írhatunk mást olyan nevek láttán, mint az Oscar-díjas Meryl Streep, Tom Hanks és a rendező, Steven Spielberg. A csapat ezúttal egy igaz történetet karolt fel, amely az 1970-es évek Amerikájában játszódik. 1971 júniusában pattant ki ugyanis a botrány, amikor az egyik legnevesebb lap, a The New York Times egy szigorúan titkos jelentésből közöl anyagokat a vietnámi háborúról, melyből kiderül, hogy a kormány mindvégig félrevezette az embereket a tengerentúli háborúval kapcsolatban.

 

 

Az USA kormánya leállíttatja az adatok szivárogtatását, mire az informátor Daniel Ellsberg, katonai elemző a The Washington Posthoz fordul. A lap női tulajdonosa Katherine Graham (Meryl Streep) úgy dönt, szembeszáll a kormánnyal, és főszerkesztőjével (Tom Hanks) karöltve kiállnak a sajtószabadság mellett, és egészen a Legfelsőbb Bíróságig menetelnek, hogy a Pentagon-iratoknak nevezett anyagok nyilvánosságra kerülhessenek. Az egészen lebilincselő, a vietnámi háború végét jelentő történések ilyen szereposztásban egészen biztosan a hónap egyik kiemelkedő alkotásai közé repíti majd a Pentagon titkait.

 

Előzetes:

 

 

Éjszakai játék - Február 22.

A hónap végére időzítettek egy, első blikkre igencsak fun vígjátékot, az Éjszakai játékot, amelybe az elmúlt évek legjobb vígjátékaiból válogattak össze olyan eszement színészeket, mint Jason Bateman, Kyle Chandler vagy Rachel Mcadams. A díszes társaság egy olyan baráti blikk, amely házaspárokból áll, és a szabad hétvégi estéiket közösen töltik, különféle játékokat játszva. Egyik este egy teljesen új feladvány kerül terítékre, mely során egyik elrabolt társukat kell megtalálniuk.

A játék itt komolyra fordul, amelyről a társaság mit sem sejt, így a párocskák abban a hitben járják a környéket, hogy egy játékot játszanak, miközben a sztori véresen komoly. Ez már önmagában is rengeteg poént tartogat, amelyet a rendező páros, John Francis Daley és Jonathan Goldstein szépen ki is használ, és ha az előzetesekben nem lőtték le az összes poént, akkor egy váratlan csemege is lehet az Éjszakai játék a vígjátékok szerelmeseinek.

 

Előzetes:

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: