2018. 02. 01., Csütörtök, 13:37

Elmentünk Valentin-napi ajándékot vadászni

Épphogy beleléptünk februárba, de a boltok polcai már Valentin-napi ajándékokkal telítettek. Beléptünk hát kedvenc belvárosi üzletünk, a Design Studio ajtaján, hogy lencsevégre kapjuk a felhozatalt. A giccses dolgoktól a romantikus darabokon át a cuki ajándékokig mindent találtunk, figyeljétek csak:

Fólia léggömb felirattal

Ugyan az utcán biztosan megbámulnak majd, ha a kezedre rögzített lufballonnal krúzolsz, egy kísérő ajándéknak a plüss maci mellé szuper lehet, hiszen a héliumnak hála a csajod vagy pasid még jó pár napig nézegetheti a szobájában. 

 

Szeretlek! lufi

Az alap dolgoknál maradva, ismét csak kiegészítőnek ajánlanánk - mert biztosan egy lány sem örülne, ha csak lufit kapna - a szeretlek feliratú, illetve szív alakú lufballont. Könnyed repülésű, szélben szálló, szobában a föld felé konvergáló lufi, csak ajánlani tudjuk!

 

100 darabos rózsaszirom

Tervezed, hogy rózsaszirmokat helyezel el a lakás különböző pontjain, hogy romantikus hangulatot varázsolj? Akkor ez kell neked! Mindenki tudja, hogy a rózsa nem olcsó mulatság, ám ezzel a 100 darabos szettel nem kell a zsebed mélyére nyúlni!

Rózsaszín párduc szett

Ha szeretnél pikánsabb estét varázsolni magatoknak, itt a szett amivel egy rózsaszín párduc alakjában hódíthatod meg a pasidat február 14-én. Felejtsd el a sablonos Szürke ötven árnyalatát, válaszd a rózsaszín párducot!

Szívecskés képkeret

Ha te szeretnél lenni az első és az utolsó akit mepillant a kedvesed, akkor pompás alternatíva lehet ez a piros szívecskés képkeret, amit az éjjeliszekrényére rakhat a párod. 

Egyedi vászonkép

Snassznak tartod a fényképes ajándéktárgyakat és a roskadozó szekrény már nem bír el több bögrét? Csináltass egy vászonképet kettőtökről. Ha időben mész be az üzletbe, akkor választhatod azt az opciót is, hogy karikatúrát csinálnak a fotódról. 

Bögre

Szervírozd saját képeddel vagy szerelmes fotótokkal ellátott bögrében a reggeli kávét, az esti fokhagymás pirítós mellé egy ilyen pohárból pedig öröm lesz kortyolgatni a teát. 

Mr. & Mrs. párna

Fogadjunk, hogy még az álmaiban is a szerelmeddel őriznéd kedvesed! Irány felhajtani a Design Studioban egy ilyen bűbájos párnát, ami kötelező minden Minnie Egér rajongónak, de egyedi  fényképet is nyomathattok rá. 

Fotóalbum

Meglepnéd valami olyannal a kedvesed, amit az unokáknak is mutogathattok? Akkor jó döntés lehet egy fotóalbum! Spuri összeszedni a csókos, csücsörítős, ágyban fetrengős szelfiket, amit az üzletben azonnal ki is nyomtatnak számodra. 

 

Fotós hógömb

Nincs más dolgod, mint kiválasztani a 'legcukimukibb' képet kettőtökről és a Design Studio egy pillanat alatt belevarázsolja egy gyönyörű hógömbbe. Tél és hideg imádóknak kifejezetten ajánlott!

Ne hagyjátok az utolsó napra a Valentin napi vásárlást, irány a Design Studio, ahol akkor is segítenek valamit kitalálni, ha semmi ötletetek nincs, mivel lepnétek meg a szerelmeteket!

 

Cím: Kaposvár, Városház utca 2. (Kalmár tetőparkolóval szemben, a Farmervilág mellett)

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: