2018. 01. 16., kedd, 15:55

Akciófilmek egymás hegyén-hátán a kaposvári Cinema Cityben!

Nem akármilyen akciófilmek kerülnek terítékre hétvégén a Cinema City műsorán. Gerard Butler visszatér a megmentő szerepébe, kissé rosszarcosabb' figurában, de újra izgulhatunk Liam Neesonért is, hogy sikerül-e megmentenie egy vonat utasait.

Gengszterzsaruk

Gerard Butler úgy tűnik mostanság a világ vagy az elnök megmentésére szakosodott, hiszen legutóbbi filmjei mindegyikében magányos cowboyt játszik, aki kész feláldozni mindent a cél érdekében, legyen az az elnök élete (Támadás a Fehér ház ellen) vagy a bolygó megmentése (Űrvihar). Új filmjében, a Gengszterzsarukban megunhatta a jófiú szerepét, melyben egy nem éppen törvényes zsarut alakít. Christian Gudegast első rendezésében Los Angelesbe kalauzol el bennünket, ahol a bankrablások már-már mindennaposak, így a rendőrség egy különleges osztag felállításával, a Regulátorokkal kívánja felvenni ellenük a harcot.

 

 

Nem nehéz kitalálni, hogy eme osztag főnöke Nick (Gerard Butler) akik a könyörtelenséget nem ismerik a hajsza során, így mikor fülükbe jut, hogy az egyik legnagyobb bankrabló zseni Merriman a legjobban őrzött Központi Bank kifosztására készül, nem válogatnak az eszközökben. A csapat egyik tagját rákényszerítik, hogy besúgójuk legyen, így elkezdődik a versenyfutás a zsákmányért, amely nem kis összeg, és amelyre nem csak a rablók, de a jelvényesek is pályáznak. Az előzetesek alapján igazi badass film vár ránk, ha a kaposvári Cinema Citybe látogatunk az alábbi időpontokban:

 

Csütörtök: 16.45, 19.30

Péntek: 16.45, 19.30, 22.15

Szombat: 16.45, 19.30, 22.15

Vasárnap: 16.45, 19.30

 

ELŐZETES:

 

 

The Commuter - Nincs kiszállás

Liam Neeson de hiányoztál már! Már az idejét se tudjuk hirtelen, mikor láttuk utoljára a könyörtelen ki ha nem én figurában a színészt, aki ezúttal egy vonat belsejében rakoncátlankodik majd a rosszfiúkkal. Az ír színész és Jaume Collet-Serra immár a negyedik közös filmjüket készítették el a Commuterrel, amely számunkra teljesen a Non-Stopra hajaz, igaz ezúttal nem a levegőben kell a dolgok végére járnia hősünknek, hanem a síneken. Azért más különbség is feltűnik a két film között, hiszen itt nem egy biztonságért felelős személyt alakít, csak majdnem, ami azért némi komikumot is idéz, hiszen hősünk egy egyszerű, naponta ingázó biztosítási ügynök. De még milyen!

 

 

Az előzetesek alapján kezdünk aggódni az ügynököktől, ha mindegyikük így tud verekedni, viszont Neeson ezt most nem önszántából teszi. Némi pénz és egy kis zsarolás után kapja egyik utastársától a feladatot, miszerint meg kell találnia egy oda nem illő személyt a vagonokban, ám ahogy a szálak bonyolódnak, nem csak a célpont életével, hanem minden utas biztonságával számolnia kell. A rendkívül izgalmas akció thriller csavarok tucatjaival köti le figyelmünket az alábbi időpontok bármelyikében a kaposvári Cinema Cityben:

 

Csütörtök: 13.00, 18.00, 20.10

Péntek: 13.00, 18.00, 20.10

Szombat: 13.00, 18.00, 20.10

Vasárnap: 13.00, 18.00, 20.10

 

ELŐZETES:

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: