2018. 01. 13., szombat, 15:40

Ez a hétvégi ház minden Harry Potter rajongó leghőbb vágya!

A legjobb barátod/barátnőd nagy Harry Potter fan és te szervezed a legény-lánybúcsúját? Akkor felejtsd el a helyi sztriptízklubot (nincs is annál lehangolóbb a menyasszony/vőlegény számára), az igazi potter rajongóknak skóciában a helyük!

 

Edinburgh JK Rowling mesevilágának szülőhazája, és most ti is kibérelhetitek a Harry Potter hangulatú hétvégi házat skócia fővárosának legrégebbi negyedében. A luxus apartman fő hálószobája Griffendale dizájnt kapott, a mennyezetre festett repülő gyertyák a varázsló iskola előcsarokának hangulatát idézik.

 

 

A másik lakosztály Roxfort expressz tematikájú, a nappali Harryék társalgószobájába repít minket, az ajtókra pedig az egyes házak jelképeit festették.

 

 

A bejárati ajtó egyenesen a 9 és ¾-ik vágányra repít minket, a házban pedig olyan ereklyék találhatók, melyeket egykor maga JK Rowling birtokolt, mint például az antik asztal, vagy az apartmanban található tükör. Egy éjszaka eltöltése a varázslatos hétvégi házban minden muglinak 150 fontba fáj éjszakánként.

 

Úgy elmennénk ide!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: