2017. 12. 29., péntek, 10:10

Ezek az üzletek, éttermek nyíltak/zártak be 2017-ben Kaposváron

A 2017-es év összefoglalva elég forgalmasra sikerült! Nem is szaporítjuk tovább a szót, mutatjuk milyen éttermek, kávézók, cukrászdák, és üzletek nyíltak illetve zártak be a 2017-es évben Kaposváron:

Január

Rögtön év elején beszámolhattunk az Orfeum nyitásáról, mely a néhai Mozivilág helyén nyitott, aztán a Castello indulásáról írtunk, akik a helyi pizza bizniszbe szálltak be. 

 

Február

A kaposvári lángos - gofri vonalat erősítve megnyílt a Zárda utcában a Krumplis Lángosozó, és szomorú búcsút mondtunk a Teleki utcában lévő Fehérnemű üzletnek. 

 

Március

Márciusban több üzlet is lehúzta a rolót, szerencsére rövid ideig árválkodtak csak üresen, ilyen a Kaposvár Plázában található Z&A, ami most Fressnapf-ként működik, illetve a Zárda utcai fodrászüzlet, amin jelenleg is dolgoznak a munkások. Új versenyzőként pedig színre lépett a Sába Divatház és Kaposvár legnagyobb automosója.

 

Április

Ez a hónap elég laposra sikerült, "összesen" két új üzlettel gazdagodott a város. A teleki utcában a My77 helyére beköltözött a Momento Fashion névre hallgató üzlet, ami pár hónapos működés után sajnos be is zárt. Nagy örömünkre megnyitott a pofátlanul olcsó és eszméletlenül finom sütik és jó kávék cukrászdája, a Slendy új süti és pékáru mintaboltja

 

Május

Imádtuk a májusi hónapot, hiszen a Noszlopy utcában az egyik pavilont elfoglalta a Más Tészta, tőle nem messze pedig új gyrosost köszönthettünk a terepen, a PitanGo-t. A jó nedűk szerelmesei is örülhettek, megnyitott a GáBor & Pálinkaház. Szomorúan törődtünk bele, hogy a cukrászda, ahol a város legjobb mignonját lehetett kapni, több évtized után lehúzta rolóját a piros házak alatt. 

 

Június

Június 12-én megnyitott Kaposvár első infrabicikli- és szolárium stúdiója, a Geoway, amit le is teszteltünk nektek és ekkor nyitott a fő utcai Pek Snack is.

 

Július

A szépségszalon márkaboltok Mercedese, az Yves Roche júliusban megérkezett Kaposvárra. Az egyik legcukibb cuki a Mandoletti is ebben a hónapban startolt, és hogy a nyalánkságoknál maradjunk, nem szabad megfeledkeznünk a kürtöskalács fagyik egyik helyi képviselőjéről, a Honvéd Fagyizóról. Annak ellenére, hogy az idei évben még nem tudtátok használni, jövőre biztosan ti is eszméletlen jó köröket fogtok menni a desedai Wakeboard pályán

 

Augusztus

A nyár utolsó hónapjára szokták mondani, hogy sok tekintetben uborka szezon. Ez igaz is, Kaposváron sem történt sok minden. Egy kávézót azért köszönthettünk, a Kaposvári Művészt, illetve a Patrióta Bár és Grillházat a Vigasságok terén.

 

Szeptember

Az ősz a Mirage butik nyitásával kezdődött, amit a Leberkase büfé követett,a sorban következő pedig a Berzsenyi utcában található Baby Shop volt. Az urak nagy örömére végre érkezett egy igazi barber, aki azóta is töretlen népszerűségnek örvend.

 

Október

Az ősz közepén nyitott meg a Fightland új edzőterme, az egészséges vonalat erősítve ehhez dukáló étterem is nyílt a városban, mégpedig a Bani's to go. A csalós napokon ismét találtunk a piros házak alatt cukrászdát, megnyitott a Baross Cukrászda Mintaboltja.

 

November

Erősen indult a november, új versenyzőt fogadhattunk a kaposvári éjszakai élet palettáján, az E-cafét. A város legnagyobb küzdőterével, új helyszínen nyitott meg a Fitnessaréna, és folytatva a sportos vonalat, egy Perfect Shape alakformáló szalonnal bővült a kaposvári felhozatal. És végül, de nem utolsó sorban a koffeinfüggők nagy örömére megnyitott a Cafe Frei.

 

December

Az év utolsó hónapja sem telt unalmasan. A Stühmer helyén megnyitott egy igazán sikkes cukrászda, a Gard'Ann. A Tescoban végre befejezték a Wok n' Go éttermet és egy új bejelentkezés nélküli fodrászat is belevetette magát a mélyvízbe, ez a Da Vinci Hair

 

 

Sűrű éven vagyunk túl az egyszer biztos, ti mit gondoltok?

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: