2017. 12. 28., csütörtök, 09:59

Szerelmes csokitolvaj, családi kábszi ültetvény - Best of kaposvári rendőrségi hírek 2017

Kékhír fronton nem volt semmi a 2017-es év Kaposváron és környékén, csak úgy kapkodtuk a fejünket a hülyébbnél-hülyébb sztorikon és a filmbe illő bűncselekményeken. Felidézvén az idei év legprózaibb eseteit, készítettünk egy kis válogatást. Jó szórakozást!

A szerelmes csokitolvaj

Barátnőjét szerette volna kiengesztelni a több karton lopott csokival ez a kaposvári fiatalember, adtuk hírül. Már maga a cím alkalmassá teszi az esetet, hogy toronymagasan a 2017-es év kedvencévé tegye nálunk, hát még ha a részleteket is elolvassátok. Óriási!

 

A kerékpárellenes, karatés gyalogos

Egy feldühödött gyalogos a Fő utcán úgy vett elégtételt az őt gyalogosként ért sérelmeken, hogy nemes egyszerűséggel lerúgott egy srácot a biciklijéről.

A férfi meghallgatása során a rendőröknek elmondta, megítélése szerint a kerékpáros a sétáló utcában túl gyorsan közlekedett a gyalogosok között, ezért úgy gondolta, hogy megleckézteti.

 

Prostinak vitték volna a haragos család nő tagját

Két "kiccsalád" balhéjától volt hangos az Ady Endre utcai zálogház környéke, több rendőrt kellett hívni a csetepatéhoz. Mint utólag kiderült, 

a haragos viszonyban álló család nőtagjára támadt két kaposvári férfi, erőszakkal az autójukba akarták kényszeríteni, hogy magukkal vigyék Angliába prostituáltnak.

- igazi szappanopera.

 

Négyen, részegen egy MZ-n

A rendőrök március 15-én 21 óra 10-kor Andocson észlelték, hogy egy MZ-n négyen hajtottak, ráadásul bukósisak egyikükön sem volt. Amikor a motor vezetője észrevette a rendőröket, gyalogosan próbált meg elmenekülni, azonban még a helyszín közelében elfogták.

- Ez van kérem, ha unatkozik a fiatalság

 

Mariska termesztés családi vállalkozásban

J. Cs. és élettársa, K. A.-né lakóházuk udvarán termesztették a kannabiszt. A hölgy két fia is besegített, ők értékesítették a leszüretelt zöldet. A családi vállalkozás végül 60 tővel és 7 millió Ft készpénzzel bukott meg.

 

Zöld erdőben jártam, 78 tő marihuánát találtam

- énekelhették volna a rendőrök, akik kilátogattak egy 35 éves kaposvári kertész telkére. A képekkel gyönyörűen illusztrált bevetés annyira tetszett nektek, hogy az egyik legtöbbet olvasott cikkünk lett idén.

 

Ki tette ide ezt a buszmegállót?

- kérdezhette az egyik kadarkúti buszmegállót lenullázó buszsofőr, miután 

 a megállóhelyre történő beállás során a jármű jobb felső sarkával az autóbuszváró tetejének ütközött, amely kidőlt 

A baleset során egy járdán álló gyalogos 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

- ezt hogy sikerült??

 

Géza és Gergő Bud Spencer és Terence Hill módjára bánt el a csokonyavisontai tereptárgyakkal

A két rendkívül erős férfi 2016. augusztus 14-én az éjszaka Csokonyavisontán a Fürdő telepen, a Tél-, Tátika-, Hársfa-, Tavasz és Széchenyi utcákban

motiválatlan, garázda jellegű magatartást tanúsítva szemetes konténereket borítottak fel, megrongálták több nyaraló kerítését, postaládáját, egy nyaraló bejárati ajtaját, egy személygépkocsi külső visszapillantó tükrét.

- az ütőképes párost rövid időn belül elfogták és előállították. 

 

Adótartozás miatt kezdtek füvet árulni egy siófoki vendéglátóhelyen 

Az első rossz ötlet

A pár miután realizálta, hogy jelentős adótartózást halmozott fel a NAV-val szemben, jövedelemkiegészítés után nézett. A marihuána árusítás mellett döntöttek.

A második rossz ötlet

A siófoki pár mivel vendéglátással foglalkozott, nem kezdett utcai árusításba. Az általuk üzemeltetett szórakozóhelyen, a pultból szórták az előre kimért adagokat.

A többit kitaláljátok. 

 

Nektek melyik volt a kedvenc esetetek?

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: