2017. 12. 27., szerda, 12:54

Ezek voltak a legőrültebb divattrendek 2017-ben

A divat nemcsak a praktikumról szól, az emberek kísérletező kedve sokszor olyan tárgyakat eredményez, amiket nemcsak, hogy nem hordanánk, de nem is lehet mást kezdeni velük, mint jó hangosan nevetni rajtuk. Ilyen divatcikkek következnek most!

Az átlátszó műanyagnadrág az év végi összefoglalónk egyik legsikkessebb darabja. Egy meleg napon kellemes  dunszthatást érhetünk el vele, így a fogyókúrázóknak tudnánk ajánlani, ha nem szégyenlősek. 

 

 

A luxusmárkák sem fukarkodtak az abszolút haszontalan, ámde nagyon is drága kiegészítőkkel. Itt van például a Saint Laurent kerekekkel ellátott magassarkúja. Műtárgyként tekintve tényleg nagyon menő, de nem tudunk elképzelni olyan eseményt, amire ez lenne a megfelelő viselet. Mindenesetre ha éppen szeretnél kiadni valamire 700 ezer forintot, akkor ezt is számításba veheted.

 

De a galamb magassarkú sem maradhat ki a sorból!

 

Egy fokkal kevésbé nyaktörő a Balenciaga platform papucsa. Az alapja egy klasszikus Crocs, amit 10 centivel emeltek meg. Pontos árat sajnos nem tudunk, de arra kíváncsiak vagyunk, hogy hányan fognak ebben szaladgálni jövő nyáron az utcákon.

 

 

Crocs Shoes (@crocs) által megosztott bejegyzés,

 

Hasonlóan érdekes a Moschino WC-papír táskája. Erre azonban felesleges százezreket kidobni, csak egy aranyszínű lánc, egy WC papír guriga és kartonból kivágott betűk kellenek hozzá. Pakolni ugyan nem lehet bele, de DIY bármilyen márkájú táskává felcímkézheted, ami meg ugye menő. 

 

Egy japán márka, a Thibaut mutatta be nemrégiben a képzeletnek nem sok teret hagyó farmert. A tokiói Amazon Fashion Weeken nagy feltűnést keltett a modellt szinte pucéran hagyó hosszúnadrág, amiből minden "felesleges" anyagot eltávolítottak. A hátul tangává alakított farmert a modell nude bodyval viselte, így a villantás szerencsére elmaradt, de így is túl szellősre sikerült ez a darab.

 

Nemcsak az ismert márkák jöttek ki idén sokkoló divatcikkekkel. A nyár egyik nagy dobása volt a szőrös fürdőruha, amiről nem tudjuk elképzelni, hogy bárki is felvette volna a strandra, pedig a hírek szerint vették, mint a cukrot.

 

Talán ennek sikerén felbuzdulva találták ki a szőrös harisnyát is. Az ötletet egy angol márka, a Contardo hívta életre. Céljuk, hogy minél valósághűbb legyen a végeredmény, így többféle színben is kapható. Szóval, ha dús férfiszőrzetre vágysz a lábadon, szerezd be bátran e nagyszerű találmányt.

Szerencsére a sokkoló kiegészítők kapcsán a pasikra is gondoltak. Egy Albert Pukies nevű divattervező találta ki a sörhasövtáskát, amivel bárki aputestet varázsolhat magának. Hiánypótló találmány. 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: