2017. 12. 21., csütörtök, 10:41

Ma van a Ne vesd be az ágyad! nap

A Ne vesd be az ágyad! napot egy cuki ötödikes kisfiú kezdeményezésére tartjuk az év legrövidebb napján, azaz december 21-én. Az Új Mexikó-i Shannon Barba a következőket írta a Kongresszusnak:

"Azért írok, hogy a segítségét kérjen abban, hogyan lehetne bevezetni hivatalosan a Ne vesd be az ágyad! napot. Már 4 éves korom óta magam vetem be az ágyam, és a szüleim büszkék is rám ezért. De néha nagyon fáradt vagyok hozzá, és azt hiszem a szüleim is így vannak ezzel. Azt gondolom hogy mindenki örülne annak, ha lenne egy olyan nap, amikor nem kéne ezzel fárasztania magát. Én a december 21-ét javasolnám erre, hiszen ez az év legrövidebb napja, ezért ilyenkor töltjük a legkevesebb időt az ágyban.

 

 

Nagyra értékelném a segítségét, kérem tudassa velem, átadja-e a törvényjavaslatot, amely elősegíti hogy létrejöjjön a Ne vesd be az ágyad! nap."

 

 

Mi a 74nullanulla-nál ugyanazt gondoljuk, mint a Valentin nap kapcsán: nem csak egy napig kell ezt ünnepelni, hanem a hétköznapokban is. De ha te a kínos rend híve vagy, legalább ma adj magadnak egy kis szabadságot, és hágd át az íratlan szabályt, hagyd úgy az ágyad ahogy kikászálódtál belőle!

 

Ki tart velünk? :D 

 

Apropó, a tipikus kaposvári legénylakásról készült galériánkat láttátok már?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: