2017. 12. 19., kedd, 09:59

Ezeket a cikkeinket olvastátok legtöbben - Top ten 2017

Az év végi best of válogatásokból nem maradhat ki saját legtöbbet nézett cikkeink felsorolása sem, melyek között akad vicces, szomorú, de szexi hír is. Lássuk!

1. Szilajka Erzsébet kavicsképei

Tényleg elég volt egy pillantás hogy beleszeressetek Szilajka Erzsébet kavicsképeibe, bár talán az is közrejátszott a közel 80 ezres megtekintésbe, hogy elsőként írtunk a csodálatos kavicsképekről.

 

2. A 2017-es Melltartó Nélküli Nap

Úgy látszik nem tudjátok megunni ezt a piros betűs ünnepet, olyannyira nem, hogy a figyelmeztetésünket, miszerint nyakunkon a neves ünnep, közel 50 ezren olvastátok, amivel a tavalyi első hely után idén a másodikra kúszott fel.

 

3. Marihuána erdőt füleltek le Kaposváron

Mindig nagy figyelem kíséritek kertészkedéssel kapcsolatos híreinket, ezek közül is kiemelkedik az a szeptemberi hír, mely egy kaposvári botanikus bukásáról szól. 

 

4. Megbénult a kaposvári Tesco

Ősszel sztrájkba kezdtek az elégedetlen Tesco dolgozók, mely oda vezetett szeptember 8-án Kaposváron, hogy órákra megbénult az áruház, a vásárlók kosaraikat hátrahagyva menekültek a csatatérről. Mindenkinek volt pár szava az esethez és rengetegen meg is osztottátok a hírt.

 

5. Megnyitott Kaposvár első barber shopja

- adtuk hírül szeptember végén. Nagyon megörültetek a hírnek, amit mutat a 20 ezres megtekintés. 

 

6. Megnyitott a megye első Cafe Frei kávéháza

November elején nyitott a város és a megye első Cafe Frei kávéháza, melyről elsőként számoltunk be nektek, a képekkel megtűzdelt rövid bemutatót majd 20 ezren néztétek meg.

 

7. A szeptemberi vízözön

Szeptember közepén megérkezett a mondhatni menetrendszerű árvíz, melyről elképesztő képeket lőttetek városszerte. Az erről készült válogatásunk idén is bekerült a 10 legtöbbet olvasott cikk közé.

 

8. Öngyilkosság a Béke utcában

Április 11-én egy idős hölgy a Béke utca 13-as számának 4. emeletéről vetette ki magát. A nő életét a kiérkező mentősök sajnos már nem tudták megmenteni.

 

9. Egy napig bor és sör fog folyni a kaposvári szökőkutakból!

Április elsejei fake news cunamink legkelendőbbje az a hírünk lett, miszerint a városvezetés úgy döntött, május elsején bor és sör fog folyni a kaposvári szökőkutakból. A mai napig nehezen hisszük el, hogy ennyien benyeltétek...

 

10. Még mindig pasizni járnak a kaposvári lányok a focifesztre?

A 2017-es focifeszten is feszegettük kicsit ezt a kérdést, amit egyszerűen nem tudtok megunni, több mint tízezren voltatok kíváncsiak a válaszra!

 

2016-os top 10

2015-ös top 10

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: