2017. 12. 12., kedd, 11:59
Kapaszkodj meg, mert itt a fánk, amit Nutellával bélelnek ki, majd kávéval töltenek meg!
Az ausztrál Kenil Worth Bakery egyik kávékészítőjének Fernando Santinak lehetünk hálásak a koffeinben gazdag cukorbombáért, aki egy hétig tökéletesítette a fánkban felszolgált kávé formuláját..
A recept egyszerű - fogott egy fahéjas fánkot, amit kibélelt egy jó adag Nutellával, majd megtöltötte egy jó presszóval, aminek a tetejére egy kis tejet csöpögtetett, így megalkotva a fánkban felszolgált kávét.
Csorog a nyálunk! Hát nektek?
TOP
VID
-
A legolcsóbb otthoni nápolyi pizzakemencét teszteltük - VIDEÓ
-
Melege volt, meztelenül fürdőzött egy férfi a szökőkútban - VIDEÓ
-
Velős piritós a Desedán, rózsaszín utca Kaposváron - Nálunk járt Magyarósi Csaba - VIDEÓ
-
A kaposvári aluljáróban lopta el az idős néni táskáját - VIDEÓ
-
Lángokban állt egy szemetes hétvégén a Kinizsiben - VIDEÓ
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: