Beküldés

2017. 12. 06., szerda, 15:16

Megnyitott a Kossuth téri Ajándékkuckó!

A tavalyi sikeres gyűjtést követően idén is várják a játék- és könyvadományokat az Ajándékkuckóban. 2016-ban több mint 200 ajándékot vittek a kaposváriak az Ökumenikus Segélyszervezet és Kaposvár önkormányzatának közös gyűjtőpontjára. Az adományokat azok között a rászoruló kaposvári gyermekek között osztják szét, akiknek más esetben nem biztos, hogy lenne ajándék a karácsonyfa alatt.

Idén is várják az ajándékokat

Az Ajándékkuckó december 6-tól december 17-ig lesz nyitva, keddtől vasárnapig 14 és 18 óra között. A szervezők mindenkitől azt kérik, hogy egy kisebb méretű dobozban vigyék a felajánlásokat, amin tüntessék fel, hogy hány éves gyermekeknek való ajándékokat hoztak.

 

Ilyen méretű dobozokat várnak

További kérés, hogy a dobozt ne zárják le, mivel a kaposvári Compass Egyesület vállalta a meglepetések díszcsomagolását. A szervezők nem csupán a legkisebbek számára várják a felajánlásokat, hanem akár a 15 éves korú gyerekeknek is lehet vinni a játékokat, könyveket. A gyűjtésben részt vesznek a kaposvári nyugdíjas szervezetek is, az önkénteseik veszik át az adományokat nyitvatartási időben.

Mindazok, akik ajándékoznak, egy mézeskalács szívet kapnak cserébe, amelyet az Ökumenikus Segélyszervezet a kaposvári óvodásokkal közösen készített az adományozóknak.

 

Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a "Megjelenítés elsőként" funkciót!

Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a 'Megjelenítés elsőként' funkciót!