2017. 12. 05., kedd, 11:03

Az 1000 elrejtett könyvből egyet már biztosan megtaláltak Kaposváron!

A Libri Könyvszakértői 1000 könyvet rejtettek el az ország számos pontján, Budapesttől Pécsen át Debrecenig 20 városban, hogy mi megtaláljuk azokat, és ezzel megkapjuk az idei év első karácsonyi ajándékát. Kaposváron egyre már biztosan rátaláltak!

Hol találod őket?

Hangulatos kávézókban, egy közeli színházban, a moziszéken, a kedvenc éttermedben, vagy a városi könyvtár egyik polcán. A kincs vagyis ebben az esetben könyvkereséshez segítséget nyújt a Libri oldalán található térkép, ahol adnak egy-két támpontot a könyvek helyzetéről, és elvesztésük időpontjáról. 

 

 

Milyen könyveket találhatsz?

Például Boldizsár Ildikó kamaszkönnyeket felszárító meséit, és Agatha Christie Gyilkosság az Orient expresszen című klasszikus krimijét. Köztük van Al Ghaoui Hesna frissen megjelent sikerkönyve, a "Félj bátran", de elmerülhetsz Radnóti Miklós másfél évtizednyi levelezésében, ha megtalálod, ne szégyelld szétröhögni magad Bödőcs Tibor zseniális íróparódiáin, és rettegj Margaret Atwood félelmetes disztópiájától A Szolgálólány meséjében.

 

 

Kaposváron már rátaláltak egyre!

 

 

Adri - ha jól vettük ki -  a Takáts Gyula Megyei és Városi Könyvtárban lelt rá a könyvre, ha nektek is sikerül találnotok, használjátok a #azenajandekom hashtaget!

 

Vajon hol bukkanak még fel a városban ajándék könyvek?

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: