Beküldés

2017. 12. 04., hétfő, 14:25

Letörték Kaposhomokon a félsorompót - Szemtanúkat keres a rendőrség

November 23-án valaki egy járművel letörte a Kaposhomok külterületén található vasúti félsorompó csapórúdját, most keresi a rendőrség.

A kaposvári rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya „A vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény” vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást a 14010/1666/2017. bűnügyi számon.

 

A kép illusztráció.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen személy, az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú járművel, 2017. november 23-án délelőtt, Kaposhomok külterületén, a 65107-es számú út és Dombóvár-Gyékényes vasútvonal kereszteződésében letörte a félsorompó csapórúdját. A balesetet követően az ismeretlen személy a hatóság értesítése nélkül távozott.

Kérjük mindazok jelentkezését, akik a bűncselekmény elkövetését látták, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvár Rendőrkapitányság Közleke­désrendészeti Osztályán a Szent Imre u. 12. szám alatt vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a "Megjelenítés elsőként" funkciót!

Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a 'Megjelenítés elsőként' funkciót!