2017. 12. 01., Péntek, 17:13

Top 5 vicces karácsonyi ajándék a kaposvári online piacterekről

Egyedi, vicces, menő karácsonyi ajándékokra vágysz? Ne keress tovább! Elég csak felmenni a kaposvári közösségi cserebere oldalakra, ahol temérdek humoros – olykor bizarr – termék közül válogathatsz. Mi is szétnéztünk és bizony találtunk néhány igazán szuper fa alá valót!

Hogy a sötétben is beletalálj!

Mi más is lenne megfelelő ajándék a díszektől roskadozó fenyőfa alá, mint ez a remek, automatikusan működésbe lépő, és még az álmokat is elűző világító wc ülőke! Pont addig világít, ameddig kell, fényereje pedig állítható, sőt még a gyerekek mozgására is figyel! A cuccot Nagyatádról tudjátok beszerezni, az árát pedig priviben közlik. 

Kosarasok kedvence

Ha mindig is Jordannek képzelted magad, akkor itt a neked szóló ÉV karácsonyi ajándéka hirdetés! A kosárlabda szennyes kosár praktikus: kis helyen is elfér, esztétikus és még mókás szórakozást is nyújt a lusta, játékos természetű srácoknak, csajoknak! 3500-ért kinek ne érné meg?!

WC - csésze

A mellékhelyiség legfontosabb része úgy látszik idén a legviccesebb karácsonyi ajándékok listájának alapkelléke. Aki szereti a teát vagy a kávét, biztosan jól fog szórakozni a kómás reggeli órákban azon, ahogy a forró ital éppen kifolyik a lehúzható wc csésze oldalán egyenes a szánkba. Ez a csodás meglepi Kaposváron is elérhető, igaz árat itt sem találtunk. Reméljük, azért nem viszik túlzásba...

Kaki egyszarvú

Az igen menőnek számító unikornis sem maradhat ki a kaposvári csere-bere csoportok karácsonyi kínálatából. Itt azonban egy kis csavar következik, hiszen a cuki egyszarvútól mi más lehetne aranyosabb, mint a kakipárnába csomagolt barátja. A mosolygó figura akciósan most csupán 6500 forintért a tiétek lehet! Nincs más hátra, mint meglátogatni a közösségi oldalakat.

Egyszerű körömfestés

A nők álma valósult meg ezzel a nagyszerű – ám annál abszurdabb – tárggyal! A lakktartó konzol ugyanis meggyorsítja és egyszerűbbé teszi a köröm festésének műveletét. A mindössze 1500 forintos terméket Toponáron tudjátok elérni. Érdemes sietni, mert a termék eladója szerint már csak néhány darab maradt belőle! Lányok! Facebookra fel!

Máskor is hoztunk már fel vicces dolgokat a kaposvári online tenger bugyraiból

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: