2017. 11. 29., Szerda, 14:43

Itt az év legjobban várt előzetese – Avengers: Infinity War

​Négy hónappal ezelőtt néhány szerencsés már láthatta az első képsorokat a legújabb Bosszúállók epizódból, ám a nagyközönség számára csak néhány perccel ezelőtt tették elérhetővé a Végtelen háború első előzetesét!

A legújabb, április 26-án Magyarországra is elérkező epizód a Marvel univerzumának elmúlt 10 évét hivatott lezárnia, így elég nagy csihi-puhira számíthatunk. A romboláshoz nagyban hozzásegít az is, hogy Vasemberéknek az univerzum legnagyobb gonoszával, Thanossal kell szembenézniük, aki lelkesen el is kezdte gyűjtögetni a végtelen köveket szép kis arany kesztyűjébe.

A hősdömpingre nem lehet panasz, hiszen mindenki helyett kapott a Végtelen háborúban, Vasembertől kezdve, Hulkon és Thoron át, a Galaxis őrzőitől Dr. Strangeig mindenki itt lesz, de végre visszatér a kisebb szakállt növesztett Amerika kapitány is, a felturbózott Pókemberről nem is beszélve. Egy biztos, a jövő év egyik legjobb filmjére számítanak mind a rajongók, mind pedig a kritikusok, így a rendező Russo fivéreknek fel van adva a lecke.

Várjátok?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: