2017. 11. 29., Szerda, 11:40

Hódítanak a szőrmés darabok - Adventi koszorú körkép Kaposvárról

Dobozban, szőrmésen, gyöngyökkel, természetes anyagokból és pasztell színekben pompáznak a városban megvásárolható adventi koszorúk, így gondoltuk megmutatjuk nektek az idei kaposvári választékot.

December 3-án, azaz most vasárnap meggyújtjuk az első gyertyát az adventi koszorúkon. Ha vásárolnátok vagy otthon készítenétek el őket, most mutatunk pár alternatívát. 

Öltöztesd pasztellbe

Ha egy visszafogott színvilágú, mégis színes darabot szeretnél otthonodba, akkor a pasztell gyertyákkal és kiegészítőkkel kirakott zöld alapú koszorú tökéletes választás lehet. 

Szőrmék...szőrmék mindenhol

Idén szinte minden üzletben találni szőrmés koszorúkat, a szivárvány szinte minden színéből válogathattok közülük, illetve a szőrme hosszúsága terén is akad választék. Ha vagányabb darabra vágytok, csapjatok le egy ilyenre!

Klasszikus piros

Ha maradnátok a hagyományos daraboknál, akkor egy olyan koszorú lehet a tökéletes választás, ahol a piros szín dominál. Piros gyertyák, bogyók, fenyőágak tehetik még hangulatosabbá az ünnepi asztalt. 

Óriás gyertyák

Ha nem egy megszokott kör alakú koszorút szeretnétek, egy régi virágcserép újraélesztésénel semmi nem lehet szívmelengetőbb. Díszítsétek nagyobb gyertyákkal, karácsonyi kiagészítőkkel. 

Tobozos

Karácsonykor is dekorálhatsz természetes anyagokkal a csillogó-villogó dekor helyett. Ha ezt különböző tobozokkal teszed, olyan hatást fogsz kelteni, mintha a természet csak egy karnyújtásnyira lenne tőled. 

Dobozos

A tél színe a szürke!

A 2017-es tél legnépszerűbb árnyalatai a monokróm és a szürke színek, és ha ehhez a trendhez szeretnétek ragaszkodni, akkor rengeteg fekete-fehér gyertyás darabot találtok, amik szürke kötött koszorúkra épűlnek rá. 

Nektek melyik darab tetszik a legjobban?


 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: