Megint lesz év végi akció a Spotifynál – 300 forintért válthatunk prémiumra

2017. 11. 25., Szombat, 15:09

Megint lesz év végi akció a Spotifynál – 300 forintért válthatunk prémiumra

A zenerajongók nagy örömére idén is megtartja év végi akcióit a világ legnépszerűbb zenehallgatós szolgáltatása a Spotify.

Már szinte megszokott, hogy az év végén rendkívüli akciókba kezd a Spotify, amikor rendszerint nagyon olcsón lehet élvezni a szolgáltatásaikat több hónapon keresztül. Idén igencsak kecsegtető Újévi fogadalom elnevezésű ajánlattal bombázzák a népet, hiszen az új felhasználóknak 3 hónapért 4800 forint helyett csak 300 forintért kínálják az alkalmazást.

A jelenlegi felhasználókat se fejeltették el, és azoknak, akiknek korábban már volt Prémium szolgáltatásuk, de az október 20. előtt megszűnt, azok most 1600 forintért térhetnek vissza az offline és reklámmentes zenehallgatáshoz ITT, akiknek pedig még sose volt Spotify fiókjuk, ITT érhetik el a 300 forintos 3 hónapos előfizetést. A határidőt december 31-re tették, ami a megrendelésre vonatkozik, a szolgáltatás attól a pillanattól számítja a 3 hónapot, amint előfizetünk rá.

A Prémium szolgáltatás lehetőségei közé tartozik a zenék letöltése, tehát internetkapcsolat nélkül is tudjuk őket hallgatni, a reklámmentesség, a zeneszámkeresés és a limit nélküli számváltás. 300 forintért 3 hónap tényleg ajándék, és annak lejárta után is bármikor lemondhatjuk a szolgáltatást, hiszen nem köt minket semmiféle hűségidő a Spotifyhoz.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: