2017. 11. 25., Szombat, 15:30

A Messenger már azt is jelzi, kivel kell beszélgetnünk

​Újabb funkciót másolt le a régi nagy riválisától a Zuckerberg csapat, hiszen a Snapchatről már jól ismert villám ikon hamarosan már a Messengerünkben is feltűnik.

Már meg se lepődünk azon, ha a Snapchat egy jól ismert funkciója a legnépszerűbb üzengető alkalmazásban is megjelenik, azonban a mostani újításnak túl nagy jelentőséget nem nagyon tudunk tulajdonítani. Zuckerbergék ezúttal Flash szimbólumát, a villám jelet nyúlták be riválisuktól.

Azt, hogy mit is jelent ez a jel pontosan, a Snapchat felhasználók pontosan tudják, ám azoknak, akik nem szívlelték és használták ezt az alkalmazást megsúgjuk, hogy mire is hivatott utalni pontosan. A villám azoknak a neve mellé kerül, akikkel folyamatosan, két napon keresztül kommunikálunk az alkalmazáson keresztül. Az ikon számolja a kapcsolatban töltött napokat, és ha netán egyik nap már-már elfeledkeznénk beszélgetőpartnerünkről, az alkalmazás egy értesítés által hivatott jelezni számunkra, hogy nem kéne feladni ezt a régóta húzódó chatelést.

Mostantól tehát a Messenger már arra is hivatott, hogy figyelmeztessen bennünket, melyik nap kivel kellene beszélgetnünk, és milyen kapcsolatokat érdemes folyamatosan ápolnunk. Nem is értjük, hogy tudtunk eddig meglenni a villám nélkül!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: