2017. 11. 17., péntek, 09:59

A közönség szerint kaposvári kütyü webáruház lett a legfaszább Az Év Honlapja pályázaton

Arról talán hallottatok már, hogy Kaposváré lett az év honlapja Önkormányzatok és települések kategóriában, de ezen kívül is van okunk örömködni, hiszen egy kaposvári mikrovállalkozás, a FaszaCuccok.hu söpörte be a legfontosabbnak tartott közönségdíjat.

Ahogy írja is a kaposvári csapat, az elején szoros, majd később elsöprő győzelemmel vitték a kategóriát 3812 szavazattal, ami iszonyat komoly teljesítmény egy ilyen fiatal weboldaltól. És persze a legértékesebb elismerés, hiszen azoktól érkezett, akik valóban használják az oldalt.

FaszaCuccok.hu

 

Tóth András, az oldal tulajdonosa, díjjal a kezében

FaszaCuccok.hu?

Ja igen, és hogy mivel foglalkozik az oldal: A FaszaCuccok.hu egyedi ajándék ötletek, érdekes cuccok, prémium és különleges kütyük, valamint az életben hasznos termékek, egyedi ajándékok tárháza, magyarul olyan érdekesebbnél érdekesebb "kütyük", melyek nagy része a "KELL!'" kategóriába esik szavunk járása szerint. Persze a legjobb ha a saját szemetekkel néztek rá, annál is inkább, mivel most a tőletek kapott díjat ingyenes kiszállítással köszönik meg.  

 

FaszaCuccok.hu

 

Black Friday a FaszaCuccoknál is!

Megsúgjuk, hogy erősen ajánlott lesz visszanézni hozzájuk november 24-én, Fekete Péntek alkalmából 30-75% kedvezménnyel vásárolhattok, és limitált darabszámban Xbox One S-t is besöpörhettek 34990 Ft-ért!

 

Jövő pénteken 34.990-ért csíphetitek el

 

FaszaCuccok facebook

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: