2017. 11. 16., Csütörtök, 14:11

Itt az app, amivel Kaposváron is könnyen foglalhatsz jegyet a következő mozira! Kötelező letölteni

A WEGO MEdia csapatának köszönhetjük az alkalmazást, ami könnyebbé teszi a moziba járást a jövőben. A jó hír, hogy a két kaposvári mozi is elérhető a MOZIZOM applikációban.

Az alkalmazást iOS és Androidos készülékre is le tudjátok tölteni, ha ezzel megvagytok, csak tépjétek le a jegyet és használatba is vehetitek. Nézzük a négy menüpontot:

Premierek

Az aktuális hét friss műveitől az elkövetkezendő hetekig pontosan mutatja, hogy milyen filmek érkeznek majd a moziba. Trailerrel, leírással, pontos dátummal, amiket, ha nem szeretnétek elfelejteni, csak becsillagoztok, hogy emlékeztetőt küldjön róla az alkalmazás. 

Filmek

ABC vagy megjelenés szerinti sorrendben listázza ki a filmeket. Az egyik legjobb funkciója az alkalmazásnak, hogy az adott műsorra kattintva előre látod, hogy a teremben mekkora a foglalási arány, így ha másik időpontot keresnél inkább, nem kell az egész foglalási folyamatot elölről kezdeni. 

Mozik és Időpont

Kaposváron két mozit is megjelenít a felület, ám egyelőre csak a Cinema City-ről kapunk információt. Az alkalmazás egyre bővül fejlesztői szerint, így nem kell sokat várni a Szivárvány programjára sem. Miután átbogarásztátok az aktuális filmeket, az időpontok menüben szűrhetitek, hogy a nap melyik részében szeretnétek majd mozizni. 

A felület könnyen kezelhető és átlátható, és végre nem egy weboldalon kell bogarászni a moziműsort a telefonunkról! Imádjuk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: