Kedden nyit a megye első Cafe Frei kávéháza - Mutatjuk milyen lett

2017. 11. 06., hétfő, 18:02

Kedden nyit a megye első Cafe Frei kávéháza - Mutatjuk milyen lett

Holnap reggel 7 órakor megnyit Kaposvár és a megye első Cafe Frei kávéháza. Lehetőséget kaptunk, hogy nyitás előtt készítsünk pár képet és hogy dióhéjban bemutassuk azon olvasóinknak, akik még soha nem jártak Cafe Frei-ben.

 

A franchise kávézó alap koncepciója, hogy egy világ körüli ízutazást nyújtson vendégeinek. Több mint 70 féle kávét készítenek a világ összes tájáról, így az amerikai, olasz, francia, arab és japán kávékonyha italait.

Ez a kínálat kiegészül hideg sarkvidéki italokkal, forró csokikkal, shake-ekkel, szálas teákkal. Ezeken kívül szendvicsek és a világ kontinenseinek sajátos süteményei is kaphatóak.

 

Így készül az Arab kávéÖrmény narancs kávé (ne hagyjátok ki!)

A belső tér a Cafe Frei-ekben megszokott modern, mégis otthonos, meleg hangulatot árasztja. A kávéházban helyett kapott egy olvasósarok is a Holló Antikvárium könyveinek kínálatával, mely lehetőséget ad rá, hogy ne a telefonunk, hanem egy jó könyv társaságában töltődjünk fel.

Galéria

Olvasósarok

Több kávékülönlegességet kóstoltunk, mint a Nápolyi haboskávé vagy az Örmény narancs kávé, melyekbe első kortyra beleszerettünk, és a sütikről akkor még szót sem ejtettünk... A hatalmas kínálat miatt felesleges lenne belemennünk a kávék ízeinek leírásába, ezeket az élményeket rátok hagyjuk! 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: