2017. 11. 03., péntek, 09:51

Negyvenszer szúrta meg ismerősét a látrányi gyilkos

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy látrányi lakos ellen.

Balatonföldvár egyik utcájában 2017. április 18-án az esti órákban holtan találtak egy férfit, aki az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján bűncselekmény áldozata lett. A kaposvári, siófoki és a balatonföldvári rendőrök a bejelentéstől számított 4 órán belül elfogtak egy látrányi lakost, aki megalapozottan volt gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével.

 

 

A nyomozás adatai alapján a 19 éves F. István 2017. április 18-án 18 óra körül Balatonföldváron, egy ingatlan előtti közterületen – előzetes nézeteltérést követően – egy kődarabbal többször fejen ütötte, valamint késsel mintegy 40 alkalommal megszúrta ismerősét. A sértett a bántalmazás következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

 

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága az eljárást 2017. november 2-án befejezte és a nyomozati iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Somogy Megyei Főügyészségnek.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: