2017. 10. 30., hétfő, 12:49
Heimann borvacsoraestet szervez a La Pergola - Kulináris élvezetek nagy É-vel
Az ősz beköszöntével egyre népszerűbbek a meghitt, gyertyafény mellett, finom borok társaságában elfogyasztott vacsorák, ezt az élményt járatja csúcsra a La Pergola étterem novemberi borvacsorája.
Már az est ételfelhozatala is megérdemli a kaposvári étterembejárók kitüntetett figyelmét a szezonális különlegességekkel, amire a szekszárdi Heimann borászat szőlőremekei még egy lapátnyi élvezetet pakolnak.
A borvacsorán a fogásokhoz hangolt Heimann borok párosulnak, mint például az előételhez egy izgalmas Csók! Rózsi mama 2016, mely egy nem teljesen áttetsző, "ködös", krémes, gyümölcsös rozé.
A menü többi fogásához is igazi különlegességek kerülnek a poharakba, így a borház 5 hónapig tölgyfahordóban érlelt kadarkája, vagy a desszerthez párosított, rumos jegyekkel redelkező Barbár 2012, ami egy igazán extra cabernet franc.
Ha igazi gurmé vagy, netán szeretnéd elkápráztatni kedvesedet egy pazar vacsorával, ez az est a tökéletes választás!
Hogy ne maradj le a La Pergola eseményeiről, kövesd Facebook oldalukat!
-
A legolcsóbb otthoni nápolyi pizzakemencét teszteltük - VIDEÓ
-
Melege volt, meztelenül fürdőzött egy férfi a szökőkútban - VIDEÓ
-
Velős piritós a Desedán, rózsaszín utca Kaposváron - Nálunk járt Magyarósi Csaba - VIDEÓ
-
A kaposvári aluljáróban lopta el az idős néni táskáját - VIDEÓ
-
Lángokban állt egy szemetes hétvégén a Kinizsiben - VIDEÓ
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: