2017. 10. 30., hétfő, 12:49

Heimann borvacsoraestet szervez a La Pergola - Kulináris élvezetek nagy É-vel

Az ősz beköszöntével egyre népszerűbbek a meghitt, gyertyafény mellett, finom borok társaságában elfogyasztott vacsorák, ezt az élményt járatja csúcsra a La Pergola étterem novemberi borvacsorája.

Már az est ételfelhozatala is megérdemli a kaposvári étterembejárók kitüntetett figyelmét a szezonális különlegességekkel, amire a szekszárdi Heimann borászat szőlőremekei még egy lapátnyi élvezetet pakolnak.

 

 

A borvacsorán a fogásokhoz hangolt Heimann borok párosulnak, mint például az előételhez egy izgalmas Csók! Rózsi mama 2016, mely egy nem teljesen áttetsző, "ködös", krémes, gyümölcsös rozé.

 

A szekszárdi Heimann birtok

A menü többi fogásához is igazi különlegességek kerülnek a poharakba, így a borház 5 hónapig tölgyfahordóban érlelt kadarkája, vagy a desszerthez párosított, rumos jegyekkel redelkező Barbár 2012, ami egy igazán extra cabernet franc.

 

Ha igazi gurmé vagy, netán szeretnéd elkápráztatni kedvesedet egy pazar vacsorával, ez az est a tökéletes választás!

 

Hogy ne maradj le a La Pergola eseményeiről, kövesd Facebook oldalukat!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: