2017. 10. 24., kedd, 14:50

Filmünnepet tart hétvégén a Cinema City! - Akár 790 forintért is mozizhattok!

Csütörtöktől vasárnapig tartja idén immár hatodik alkalommal Filmünnepét a Cinema City, sok sok kedvezménnyel és esememénnyel.

Szerte az országban ünnepel az idén 20 éves Cinema City. Az ország legnagyobb mozilánca jubileumi korára ünnepléssorozattal készült, melynek első lépcsőfoka a 6. Filmünnep. Aki eddig nem vett volna részt ezen az eseményen annak elmondjuk, hogy egészen pontosan miből is áll: premier előtti vetítésekből, közönségtalálkozókból és kedvezményes jegyekből!

 

 

Október 26. és 29. között az ország Cinema City mozijaiban 790 forintért tudjátok megtekinteni a 2D-s filmeket, és 990-ért (plusz a szemüveg, ha kell) a 3D-s alkotásokat.

Jegyet válthattok több mint 50 különböző filmre, melyek közül hatot premier előtt, négyet pedig a premier napján mutatnak be a mozik.

A kaposvári Cinema City is tartogat újdonságokat a Filmünnepre, érkezik például a magyar Aurora Borealis – Északi fény című film, a Fűrész: Újra játékban, a Suburbicon - Tiszta udvar, rendes ház, és a Szörnyen boldog család is, de tucatnyi alkotás közül lehet válogatni a Cinema City oldalán.

 

Ne maradjatok le!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: