Magyar kutyabarátok randevúja Kaposváron

2017. 10. 23., Hétfő, 11:32

Magyar kutyabarátok randevúja Kaposváron

Baráti összejövetelt, ismeret- és eszmecserét szervez a PDF Állat-és környezetvédelmi Alapítvány az Eleven Kultúrbisztróban 2017. október 24-én 14 órától, ahol a téma az állatokhoz, ezen belül is a magyar kutyafajtákhoz fűződő viszonyunk, az ismeretek és a velük kapcsolatos tapasztalatok mellett az egészség és a környezettudatos életmód lesznek.

A közhasznú feladatokat ellátó szervezet szoros együttműködésben dolgozik a Földművelésügyi Minisztériummal, melynek keretében a Hungarikum 9 magyar kutyafajta genetikai és ismertségbeli fejlesztésében vállalt országos és nemzetközi szinten meghatározó szerepet. Ennek részeként 2018 májusára szerveződik az Alapítvány gondozásában egy nagyszabású Közép-európai Pásztorkutyás Konferencia is, ahol a témában elismert szaktekintélyek képviseltetik magukat az Egyesült Államoktól Törökországig.

Mindemellett az Alapítvány kidolgozott egy egyedülálló oktatási programot, Kuvasz és Ember Program címmel, melynek célja életre segíteni a társadalom hasznára stabilizálódni képes embert, aki a lehető legmagasabb erkölcsi és intellektuális szintjét tudja elérni, amelyben a Kuvasz, a maga ősi karakterében megtartva, működik közre.

Várnak minden érdeklődőt szeretettel!
 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: