2017. 10. 13., péntek, 11:33

Stylist, barber, profi sminkes, fotós, fodrász egy helyen. Mi az?

A válasz a kérdésre a "V & V Változz Velünk" névre hallgató kaposvári csapat, akik között helyett kapott egy profi sminkes, egy fodrász, egy barber, egy fotós és egy stylist. A Facebook oldalukat végigmustrálva úgy tűnik, a szolgáltatásaik között szinte minden szépségápolással kapcsolatos szolgáltatás megtalálható, ajánljuk figyelmetekbe őket!

A nagyvárosokban szinte mindenhol megtalálható egy olyan vállalkozás, ami 'all in one' szépségápolási csomagokkal szolgál az érdeklődők számára, így örömmel halljuk, hogy Kaposváron is elstartolt egy ilyen üzlet. 

 

 

A szolgáltatásaik között hölgyeknek, uraknak, pároknak és barátnőknek is kínálnak átváltoztató vagy átalakító csomagokat. 

 

 

Az alapcsomagban előtte-utána fotó, fodrász, profi smink, 1 db stylist által összeállított szett és 5 db retusált fotó szerepel, a határ pedig a csillagos ég, ez megmutatkozik platina csomagjukban. Ha egyik összeállításban sem találtok megfelelőt, személyre szabottan kombinálják össze nektek a pakkot. 

 

 

A V & V Változz Velünk Kaposvár oldalán éppen játékot hirdettek, egy szerencsés hölgyet és urat ingyenesen alakít át a csapat:

 

 

Hamarosan meglátogatjuk majd őket, hogy lecsekkoljunk egy átalakítást az eljétől a végéig! 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: