2017. 10. 13., péntek, 12:31

Cserélődnek az emojik a Messengerben – Egységes arcok jönnek

Nehéz már lépést tartani az emojik életével, hiszen ahány alkalmazás, rendszer vagy telefonunk van, annyiféle kis arcocskával találkozhatunk. Ezen szeretne most kicsit egyszerűsíteni a Facebook azzal, hogy egységesíti a Messengerben található emojikat és a közösségi felületen használtakat.

Bal oldalt a régi, jobb oldalt pedig az új, egységes emojik!

Az Emojipedia információi szerint a közeljövőben mindenkinek az eszközén végigfut a váltás, így másfél év után el kell, hogy búcsúzzunk a Messengeres arcoktól, hiszen mindenhol a Facebookon használt emojik lesznek majd. Mostantól nem fog számítani, hogy Android vagy iOS felhasználóknak küldjük az emojikat, mindenkinél ugyan úgy fognak kinézni. Az oldal készített egy ábrát is, amelynek köszönhetően felkészülhetünk a változásra.

 

Ilyen volt, ilyen lesz!

Az iPhone felhasználók ugyan ebből mit sem fognak érzékelni, ha telefonjuk saját emoji eszköztárát használják, azonban mindenki másnak hamarosan fel fog tűnni a változás. Naponta 5 milliárd emojit küldenek szerte a világban egymásnak a Messengert használók, így ez a lépés rengeteg embert fog érinteni, és könnyen lehet, hogy sok bosszankodó is lesz közöttük.

 

Ti mit szóltok az egységesítéshez? Jobbak a Facebook arcocskái?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: