2017. 10. 10., kedd, 09:45

Szavazz, hogy a kaposvar.hu legyen az év honlapja! - Csak pár száz szavazat kell az első helyhez

Idén nyáron a város Győri Erik programozó és a városi arculatért is felelős Kiss Miklós designer közreműködésével nekilátott honlapjának megújításának. A jól sikerült felületet még melegében nevezték is a Magyar Marketing Szövetség "Az Év Honlapja 2017" pályázatra "Önkormányzatok és települések" kategóriában. Az első helyhez mindössze pár száz szavazatra van szükség a jelenlegi állás szerint, így ha csak minden századik kaposvári szavaz egyet, meglesz az a díj.

 

Célcsoport szerint választhatunk a tartalmak között

Kaposvár Megyei Jogú Város weboldala három, célcsoportok szerint elkülönített, önálló, ámde a hivatalos városi arculatnak megfelelően tervezett, egységes megjelenésű felületből áll. Az „Otthon vagyok Kaposváron”, azaz a lakosságnak szóló aloldal célja, hogy áttekinthető és logikus struktúrába rendezve elérhetővé tegye a várossal kapcsolatos alapvető tudnivalókat, információkat, legfontosabb célkitűzéseinket, valamint friss hírekkel lássa el a helyi látogatókat.

 

A „Vendég vagyok Kaposváron” menüpont alatt a városba látogatóknak szóló felület átfogó képet mutat Kaposvár turisztikai attrakcióiról, fesztiváljairól, szállás- és vendéglátóhelyeiről. A „Vállalkozom Kaposváron” című, befektetőknek szóló aloldalon az önkormányzat leendő és aktuális partnerei tájékozódhatnak a gazdasági szempontból fontos, Kaposvárral kapcsolatos információkról, ingatlanokról, illetve bérleményekről.

 

A külföldi látogatók is könnyen tájékozódhatnak

A portál egyetlen kattintással angol nyelvre vált, így a külföldi érdeklődők is friss információkat és pontos képet kapnak Kaposvárról – ennek főleg a turisták és a befektetni szándékozók körében lehet nagy jelentősége.

 

Ha szerinted is egy jó weblapot sikerült összehozni, szavazz ITT!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: