2017. 10. 09., hétfő, 08:51

Superman is feltűnik az Igazság Ligája új előzetesében!

Tegnap délután nyilvánossá vált a novemberben érkező Igazság Ligája valószínűleg utolsó előzetese, amelyben végre újra feltűnik Clark Kent aka Superman is, bár csak egy kis villanásnyi visszaemlékezés során.

Sajnos még nem láthatjuk a pletykák szerint új fekete dresszében Supermant hasítani az égen és Paradémonokat aprítani, azért az új előzetesben is akad bőven újdonság. A CGI az eddigi trailerekhez képest rengeteget fejlődött, ráadásul úgy tűnik, mintha az egész film kontrasztja megváltozott volna, ami igazolja a pletykákat, miszerint Joss Whedon tényleg kicsit világosabb tónust képzelt el, mint elődje, Zack Snyder.

 

 

Az előzetes szerint a poénokért Flash vagyis Ezra Miller lesz a felelős, a badass figurát ezúttal Aquaman aka Jason Momoa vállalja magára, aki egyedül száll majd szembe a gonosszal, Steppenwolffal az óceán mélyén. A többi karakter hozza a formáját, Batman (Ben Affleck) és Wonder Woman (Gal Gadot) is a rajongók kedvence lesz megint, ahogy az újonc Cyborg (Ray Fisher) is bizakodásra adhat okot, akárcsak az egész előzetes. A Warner Bros. szerencsére ezúttal nem lövi le marketing kampánya során a teljes sztorit, és nem oszt meg túl sok infót és képkockát a Ligáról, melynek köszönhetően egyre jobban várjuk már azt a november 16-os premier dátumot!

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: