2017. 10. 02., hétfő, 14:14

Milyen lehetett Bud Spencer hagymásbabja, Szindbád velős csontja? Most te is megtudhatod az Erzsébet Sörház vacsoraestjein!

Kultúra Tálalva néven tematikus vacsoraest-sorozat indul az Erzsébet Sörházban. Beleképzelted már magad kedvenc könyv-filmszereplőid helyébe a grandiózus ebéd és vacsorajeleneteknél? Hogy milyen lehetett a Szindbád által evett velős konc, Hrabal sörgyárának sörlevese, vagy Bud Spencer hagymás babjának az íze? Az Erzsébet Sörház mostantól minden hónapban néhány estére lehetőséget ad erre tematikus vacsoraestjeivel, melyeket egy-egy klasszikus regény, híres film vagy könyvszereplő köré építenek.

Elsőként Szindbád legendás ebédjét hívják életre pár vacsora erejéig, a későbbiekben pedig izgalmasabbnál izgalmasabb témákat járnak körül a tematikus estek, mint a hamarosan mozikba kerülő Gyilkosság az Orient Expresszen, vagy Hrabal Sörgyári Capriccio-ja, de olyan popkulturális ikonok is tányérra kerülnek, mint Bud Spencer és Terrence Hill, vagy Harry Potter.

 

 

A vacsoraestek kínálata nem csak az ételekre korlátozódik, az aktuális tematikák lehetőséget adnak a különböző országok klasszikus söreinek bemutatására, továbbá számíthattok meglepetés kiegészítőkre, melyek lehetővé teszik a témák kulturális körbejárását.

 

 

Minket nagyon felvillanyozott ez a kezdeményezés, alig várjuk az első vacsoraesteket (a Bud Spencer és Harry Potter estekről nem beszélve)!

Facebook esemény

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: