2017. 10. 02., Hétfő, 16:36

Ez aztán a büféreform! – Mostantól a mozikban is sörözhetünk!

​Végre meghallgatásra került számos mozi és sörrajongó imája, hiszen úgy tűnik hamarosan akár a kaposvári Cinema Cityben is kortyolgathatunk sört a filmek alatt!

Bye-bye Coca Cola, Hello Borsodi!

Nemrég még arról számoltunk be, hogy sokak nagy bánatára a Cinema City dobbantott a Coca-Colától, és Pepsire váltotta italait a pultoknál, most azonban úgy tűnik mégis van okunk az örömre. A büféreformok legújabb győzelme ugyanis, hogy a Cinema City egy éves szerződést kötött a Borsodi Sörgyárral, így hamarosan alkoholos és mentes Stella Artois, és az alkoholmentes Borsodi Friss is felkerül a büfében megvásárolható termékek listájára.

Néhány moziban már kapható volt egy menü, melyben alkoholmentes Borsodi Friss-t árultak a popcorn mellé, ám a hírek szerint hamarosan feltűnik majd minden mozi kínálatában a mentes Borsodi Friss (0,5l) és Stella Artois (0,4l) 410 forintért, valamint az alkoholos Stella Artois (0,4l) is 450 forintért.

Álmosság kontra hangulat

Arról, hogy milyen hatásai lesznek a sörfogyasztásnak a mozikban, megoszlanak a vélemények. A sörnek köztudottan álmosító hatása is van, így egy unalmas film alatt alvásba torkollhat a mozizás, ugyanakkor a bódító hatásától megeredhet egyesek nyelve, hiszen a gátlásokat is oldja.

Azt, hogy vajon a sörfogyasztás inkább több kényelmetlenséget mint örömet szerez a mozirajongóknak, a jövő kérdése, részünkről örülünk az új kezdeményezésnek, hiszen ha tudjuk tartani a mértéket, egy jó sörrel frankón rá lehet hangolódni bármilyen témára!

Ti örültök, hogy sörözhetünk a mozikban?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: