2017. 09. 26., Kedd, 10:12

„Találni kell egy csatornát, ahol áramolhat a pozitív energia” - Vicces Facebook posztok kaposváriak klaviatúrájából

A közösségi média felületein továbbra is töménytelen mennyiségben találkozhatunk olyan személyekkel, akik posztjaikkal nem csak az agysejtjeink számát pusztítják, hanem bizony rekeszizmainkat is próbára teszik. Nincs ez másképp Kaposváron sem, ugyanis netharcosaink ismét belevágtak a lecsóba. Igaz, néha túl csípősre sikerült a fűszerezés…

Csak pozitívan

Kaposváron - ahogy az ország legtöbb pontján - elég nehéz olyan állást találni, ahol rögtön 200.000 forint nettó fizetést biztosítanak az új munkavállalók számára. A megfelelő munkahely felkutatásához a türelmen és a kitartáson kívül kétségtelenül fontos a pozitív hozzáállás is, hiszen anélkül bizony gyakran elszalaszthatjuk a kínálkozó lehetőségeket. Vannak azonban olyanok, akik úgy gondolják, a közösségi média nem csak a saját gondolataink megosztására szolgál, hanem a „pozitív energiák áramoltatásának egyik csatornájaként is” funkcionál. Ezáltal pedig egy poszt segítségével szinte azonnal jönnek a jobbnál-jobb állásajánlatok. Persze, ha bejön a dolog, azonnal elmegyünk mi is abba a tanodába, ahol emberünket oktatták, hiszen ki ne akarná bevonzani magának a „jót és a pénzt”. Azért mondjuk arra figyeljünk, amit egyik jóakaró ismerőse ajánlott: a cégvezetők előtt inkább tartsuk titokban az efféle kvalitásainkat.

Ne legyetek irigyek!

Biztos sokan jártatok már úgy, hogy valami oknál fogva pont abban a pillanatban értetek a buszmegállóba mikor a járat éppen elrobogott az orrotok előtt. A bizonyára igen bosszantó helyzetet a következő hölgyemény is átélhette ám ő a csendes mérgelődés helyett inkább világgá kürtölte véleményét. De még milyen formában! A legnagyobb problémája ugyanis abból eredt, hogy a busz miatt sétálnia kellett, és mivel Őt „ismerik a sofőrök” ezért elvárható lenne, miként megállnak a késő delikvensek miatt akárhol is legyenek. Mint írta: „nem hiszem el hogy ennyit nem tudnak megtennei az utasokért”. Ráadásul – ha nem tudtátok volna – a gyaloglás rendkívül ártalmas „főleg tűsarkúban”. Ha pedig véletlenül ezt cáfolni mernétek, vagy esetleg megkérdeznétek, hogy akkor mi a fenéért ebben jár, akkor ti is olyan „irigy emberek vagytok”, akik nem bírják elviselni ha valakinek „vannak elvárásai az életben”. Bocsi.

Így ne utálj mindenkit

„Törlöm magam! Nem érdekeltek! ELEGEM VAN BELŐLETEK” Így nyitotta facebook posztját az a kaposvári hölgy, aki bizony nem kis oltást kapott „ismerőseitől” a haragos üzenetért. A legtöbben ugyanis ahelyett, hogy elkeseredetten küzdöttek volna a leányzó közösségi oldalon való „fennmaradásáért” jóval inkább pezsgőt bontottak örömükben. Főleg miután a „sok kaposvári retek nem tud leszálni rólam” kijelentését követően szellemi értékeit is megcsillantotta a „pont az ilyen túdálékós barmok miat törlöm magam” indoklásában. Pedig állítása szerint az „éretségin is jó volt a helyesíársa”. Persze a hozzászólók nem hagyhatták ennyiben az obszcén jelzőket ezért gyorsan el is küldték fürödni, hogy ne legyen rajta „sok retek”.  A „cső”-vel való viszonyát fitoktató kommentszektor pedig csak egy plusz csattanója volt az amúgy is poénos konfrontációnak. Ehhez csak annyit fűznénk még hozzá: „mostmár téll cső”.

Korai alkoholizmus

Elég durva, hogy egy 14 éves kissrácnak az a motivációja mennyi sört bír meginni a szülinapi buliján. Ráadásul következő alanyunk a helyesen tippelő kommentezőknek ajándékként „egy korsó barna nedűt” is felajánl. Szerencsére még vannak olyan személyek, akik próbálják „jó útra” téríteni a már most „keményen nyomuló” partyarcokat, ám a szemtelen kis suhancok bizony nem riadnak vissza semmitől. Kivéve az anyai szigortól. Nem véletlenül „várnak az ilyen bejelentésekkel.” 

Nem ez az első vicces poszt válogatásunk, IDE kattintva is vicces percek várnak rátok!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: