2017. 09. 25., Hétfő, 13:41

Ezzel az alkalmazással nagyon extra szelfiket készíthetsz másodpercek alatt!

Mivel tudjuk hogy sok selfie-mágus van köztetek, figyelmetekbe ajánljuk ezt az applikációt, amivel pillanatok alatt és rendkívül szórakoztató módon dobhatjátok fel a képeiteket.

A Fabby alkalmazás Androidra és iPhone-ra is letölthető. Nem csak látványos az app, de már alapbeállításként izgalmas is, hiszen a “Szerencsés vagyok” opcióval sorsolja, hogy milyen rajzok és animációk jelenjenek meg a kép hátterében és előterében – utóbbi miatt érdemes úgy készíteni a szelfit, hogy az arca pont középen legyen. Ilyenkor minden érintésre új kombinációt sorsol az app, de persze tudatosan is lehet alakítani a fotót.

A “Szépség” opcióval lányos rajzokkal lehet feldobni a szelfit, de a “Témák” minden nemnek ad érdekes animációkat. Csak egy érintés, és már lehet is látni a végeredményt az adott extra filterrel, ha pedig tetszik a végeredmény, a jobb oldali ikonnal le is lehet tölteni a szerkesztett képet, a bal oldali ikonnal pedig megosztható a népszerű alkalmazásokon (Facebook, Instagram, Messenger, Snapchat, stb.).

A “Tetszőleges lehetőség is érdekes, hiszen az app automatikusan kiemeli a szelfi lényegét, vagyis az arcunkat, alul pedig a “Háttér választása” lehetőséggel bármelyik más saját fotónkat illeszthetjük a szelfi hátterének.

Jó szórakozást! 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: