2017. 09. 13., Szerda, 09:53

Nutella, csokiskeksz, robbanós cukorka a hambiban - Betegek ezek az Ausztrálok?

Átesett már elég sok trenden a hamburger és a fúziókból sem maradt ki, de ez az újabb agymenés túlszárnyalja az eddigieket is. Kiindulópontja Ausztrália, ahol egyre több hely készíti el saját hambi-desszertjét, és biztosak lehetünk benne hogy ide is begyűrűzik ez a betegség hamarosan...

Az egyik felbújtó a melbourn-i Cafe 51, ahol a zsemlét egy puha piskótafélével helyettesítik, és a hús-sajt-bacon triót apró cukorkával és Nutellával tuningolják. 

A Muharam nevű kávézóban Mars csoki, robbanós cukorka, csokiskeksz és karamell szósz kerül a mini briósba.

Aztán vannak akik ennél is tovább mentek és csak édes cuccokból komponálták meg a művet. A szintén melbourn-i Demazzi burgerének tetejét perzse vattacukor borítja, belül Nutella, eper, tejszínhab figyel.

Ott van még a Long Story Short desszertburgere, melyet virágokkal hintett vattacukorgömb alá rejtve tálalnak, egyéb összetevői a briós, fagyi, matchakrém és gyümölcsök. Miután meleg tejjel meglocsolják a vattacukrot, előtűnik a töltött briós. Nice!

Te melyiket kóstolnád? 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: