2017. 09. 06., Szerda, 09:57

Közröhej tárgya vagy, mert mindig bealszol a kocsmában? Itt a megoldás!

​A Facebookon futottunk bele egy népszerű videóba, ami egy olyan új eszközt mutat be, amely megoldást jelenthet bárhol bármikor, ha keveset aludtunk az éjjel.

A főként ágyakat forgalmazó Privacy Pop fejlesztése ez az újdonság, amely segítségével bárhol álomra hajthatjuk fejünket néhány percre. Az apró táskából előhúzva magától ugrik eredeti alakjába, hogy aztán belebújva hunyhassunk néhány percet, eltűnve az érdeklődő tekintetek elől.

A termék sikerét nem is a megvalósítás, hanem inkább a reklámfilm hozta. A Facebookon terjedő, nem túl komolyan vehető kisfilm szerint ugyanis bármilyen helyzetre megoldást nyújt a termék, hiszen ha elálmosodunk kocsmázás, üzleti megbeszélés, suli vagy pingpongozás közben, egyszerűen csak fejünkre húzzuk a sátrat, aztán már mehet is a bóbinyálás. Más kérdés, hogy mennyire feltűnő, ha ebben hajtjuk álomra fejünket...

Akit meggyőzött a reklámfilm és minden álma egy ilyen alvóka, az megrendelheti ITT csupán 55 dolcsiért (kb. 15.000 Ft), és már mehet is a nyilvános alvás!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: