2017. 09. 04., hétfő, 11:50

Egy saját kocsmát a hátsókertbe? Semmi akadálya!

​Felfújható kocsmákat árul egy ír cég, amelyek segítségével bárhol nyithatunk magunknak egy saját kocsmát! Hogy miért nem nekünk jutott eszünkbe?!

 

Az ír PaddyWagon egészen elképesztő ötlettel rukkolt elő. A csapat óriási, ír stílusú, felfújható kocsmákat árul, amelyek több méretben, arculatban és módon kaphatóak. Ha szeretnénk egy ilyet az udvarunkba, kb. 440 fontot (kb. 147.000 Ft) kell kipengetnünk, amiben viszont már benne van a teljes szerviz díj is, tehát kijönnek, felállítják, tesznek be bárpultot, asztalokat, székeket, majd kivilágítják.

 

 

Mivel közel egy tucatnyi kocsma közül lehet válogatni, ezért könnyedén megtehetjük, hogy minden hónapban másik kocsmát állítunk az udvarba, hogy a haverokkal birtokba vehessük a felnőtt ugráló várra hajazó létesítményeket.

 

 

A cég most dobott egy nagyobbat is, hiszen a kocsmák megvásárlása is lehetséges már, ráadásul világszerte, így ha tényleg vágynánk egy saját kocsmára, amivel nem lenne túl sok gondunk, rendelhetünk egyet. A postás majd házhoz hozza nekünk saját vendéglátó egységünket!

 

 

Csak nehogy a szél felkapja az egész díszes társasággal együtt...

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: