2017. 08. 30., szerda, 13:12

Vége az uborkaszezonnak – Folytatódnak kedvenc sorozataink!

​Most, hogy mindenki kipihente a fáradalmakat és újra hazatért, van még pár nap a nagyüzemig, amit sorozatnézéssel lehet tölteni. Na de melyikekkel?

Szeptembertől újra ellepik a képernyőket a jobbnál jobb sorozatok, bizonyára mindenkinek megvan a maga kedvence, de azért van a kínálatban néhány olyan újdonság, amire lehet, hogy könnyen rá lehet majd kattanni, főleg most, hogy a Trónok harca egy jó évre kilőtte magát. Íme a lista:

 

Szeptember 5: American Horror Story

A nagy sikerű horror-dráma sorozat újabb antalógiája már kedden kezdetét veszi az FX-en, és az előzetes képek és promók alapján nem tűnik rossznak a 7. évad.

 

 

Szeptember 11:  Fear The Walking Dead

Az AMC csatorna itthon is közkedvelt szériája szeptember 11-én veszi fel újra a fonalat, amely immár a 3. évadjának kezd neki.

 

 

Szeptember 24: Star Trek: Discovery

Az új Star Trek filmek annyira bejöttek a közönségnek, hogy szinte kötelező volt egy újabb sorozatot indítani a legendás univerzumban. Ezt a feladatot a CBS vállalta magára, akik a központi hajóként a címbéli Discoveryt tették meg. Igazán várós!

 

 

Szeptember 25: Agymenők

Mi lenne velünk Sheldonék nélkül? Bajba lennénk, de szerencsére a csapat nem adja fel a humorbombák gyártását, és hamarosan jön a 11. évad.

 

 

Szeptember 28: Gotham

A Batman eredettörténetét bemutató sorozat ugyan kispályásként kezdte, mára azonban jócskán kinőtte magát, és jelentős rajongótáborra tett szert. A 4. évadára készülő sorozatban már az ifjú Bruce Wayne is rátért a Sötét Lovaggá válás útjára.

 

 

Szeptember 29: Marvel’s Inhumans

A Marvel bővíteni kívánja már így sem kicsi univerzumát, ezért egy új szériát, az Inhumanst dob be a kalapba. Az első előzetesek szerint jónak tűnik az ABC új sorozata, amely Black Bolt és a királyi család történetét kívánja majd bemutatni nekünk.

 

 

Október 1: Family Guy

Mi lenne velünk Peterék nélkül? A Griffin család történetét még az is nézi aki tagadja, így szerintem mindenki számára örvendetes hír, hogy a család a 16. évaddal érkezik hamarosan.

 

 

Október 2: Lucifer

A Fox poklot megjárt közkedvelt karaktere, nem hagy fel csínytevéseivel és a gonosz üldözésével, ezért egy újabb, 3. évaddal örvendezteti meg rajongóit.

 

 

Október 9: Supergirl

Kevésbé indult látványosan, mégis a 3. évadához érkezett Superman unokahúgának története, akinek szárnyalása szuperhős kollégáinak is köszönhető. Reméljük idén már a saját lábán is megállja a helyét.

 

 

Október 10: The Flash

Egyértelműen a DC legjobb sorozatának mondható gyorshajtó a legnagyobb rajongótáborral rendelkezik, amely a novemberi filmes univerzumhoz való csatlakozása az Igazság Ligájában csak még jobban fogja fényesíteni a 4. évadához érkező hős glóriáját.

 

 

Október 12: Zöld íjász

A DC sorozatok atyjának is nevezhető alkotás Oliver Queen életéről igazi utat mutatott a szuperhős sorozatok világában, nem csoda hát ha már 6. éve kerül fel az a bizonyos csuklya. 

 

 

Ezek várnak ránk tehát a következő hónapokban

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: