2017. 08. 30., szerda, 10:10

Péntektől az állatoké a főszerep – Kezdődik a XI. Állattenyésztési Napok!

11. alkalommal rendezi meg a Kaposvári Egyetem és a Magyar Mezőgazdaság Kft. karöltve a Kaposvári Állattenyésztési Napokat a Pannon Lovasakadémián. A szervezők péntektől vasárnapig várják az állatok iránt érdeklődőket a Guba Sándor utcában.

Az állattenyésztéssel kapcsolatos eszközökön és berendezéseken, a tenyészállat-kiállításokon és a rengeteg szakmai rendezvényen és konferencián kívül nem csak a szakmabeliek érezhetik jól magukat a 40 hektáros területen. Látványosságokból sem lesz hiány, hiszen mind a külső lovas pályán, mind Európa egyik legnagyobb fedett lovardájában is rendeznek versenyeket.

 

 

Második alkalommal kerül megrendezésre ugyanis a Magyar Lótenyésztési Napok a KÁN-on belül, amely magában foglal megannyi látványosságot. Fogathajtó, díjugrató és díjlovas versenyek, rönkhúzás, ménparádé, korlátugrás és még közel egy tucatnyi izgalmas eseményre lehet számítani a hétvége során.

 

 

A legkisebbeket állatsimogatóval és állatetetővel várják, de lesznek játszóházak és egy gazdaudvar is, ahol veteményezhetnek, krumplit ültethetnek és megismerkedhetnek a vidéki életformával.

Részletes programokért a rendezvény Facebook eseményét, vagy a hivatalos honlapját lehet felkeresni.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: